Γεννηματά: Τεράστιες κυβερνητικές ευθύνες για την οικολογική καταστροφή

«Τόσες μέρες μετά το ναυάγιο προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν»

Γεννηματά: Δεν γίνεται να υπάρχει συνεργασία με τον Τσίπρα

«Οι ευθύνες της κυβέρνησης γι’ αυτή την οικολογική καταστροφή είναι τεράστιες. Τέσσερις μέρες μετά το ναυάγιο το πετρέλαιο έχει φτάσει στον Πειραιά και τη Γλυφάδα, πλησιάζει τη Βούλα, τη Βουλιαγμένη και είναι απειλή για ολόκληρη την παραλιακή ζώνη», τόνισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, κατά την επίσκεψή της σην Πειραϊκή Ακτή μαζί με το δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη, όπου διαπίστωσε την καταστροφή που έχει προκληθεί από το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», στη Σαλαμίνα.

Φώφη Γεννηματά: Τόσες μέρες μετά το ναυάγιο προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν

Συγκεκριμένα, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, κ Γεννηματά, τόνισε ότι «διαβεβαίωναν οι συναρμόδιοι υπουργοί από την Τρίτη ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, έχει ελεγχθεί. Τόσες μέρες μετά προσπαθούν σήμερα να συντονιστούν».

Η πρόεδρος το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να διερευνηθούν οι υπαρκτές και σοβαρότατες ευθύνες, όπως είπε, όσον αφορά το πλοίο. «Όμως αυτή τη στιγμή απαιτούμε να εξαντληθεί κάθε δυνατότητα για να αντιμετωπιστεί η ρύπανση και να ληφθούν άμεσα μέτρα για την στήριξη των επαγγελματιών που επλήγησαν από αυτή την καταστροφή», υπογράμμισε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση νέου, ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

Να σημειώσουμε πως το μεσημέρι στη Σαλαμίνα μαζί με τη δήμαρχο της πόλης, η κ. Γεννηματά θα μεταβεί στη περιοχή του ναυαγίου για να διαπιστώσει τις επιπτώσεις στις ακτές του νησιού.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ