Γεωργαντάς: Στο Eurogroup δώσαμε τα πάντα και πήραμε πάλι υποσχέσεις

«Το μόνο στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η οικονομία είναι ότι στην επόμενη μέρα θα υπάρξει ένας Κυριάκος Μητσοτάκης»

Γεωργαντάς: Δε χρειαζόταν πανηγυρισμούς το κοινωνικό μέρισμα

«Δώσαμε τα πάντα και πήραμε υποσχέσεις πάλι» δήλωσε ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης της ΝΔ, βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς, αναφορικά με τη συμφωνία του Eurogroup της 15ης Ιουνίου.

Γιώργος Γεωργαντάς: Το μόνο στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η οικονομία είναι ότι στην επόμενη μέρα θα υπάρξει ένας Κυριάκος Μητσοτάκης

«Φοβάμαι ότι δεν είναι θετικό το πρόσημο της συμφωνίας. Τα θετικά που είχαμε να περιμένουμε από μια αξιολόγηση δεν τα βλέπω, ούτε ποσοτική χαλάρωση έχουμε πάρει, ούτε συγκεκριμένη δέσμευση για απομείωση του χρέους. Δεν είναι δεσμεύσεις αυτές που μπορεί πάνω σ’ αυτές να στηριχθεί η οικονομία. Αυτή τη στιγμή το μόνο πάνω στο οποίο μπορεί να στηριχθεί η οικονομία είναι ότι στην επόμενη μέρα θα υπάρξει ένας Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος δεν πρόκειται να αιφνιδιάσει κανέναν (…) Όλα ειναι θολά, όλα είναι αόριστα, η οικονομική σταθερότητα δεν προκύπτει από το κλείσιμο της αξιολόγησης. Δώσαμε τα πάντα και πήραμε υποσχέσεις πάλι» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Γεωργαντάς σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM».

«Το θέμα ειναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ηγεσία η οποία να καθοδηγεί σωστά τον ελληνικό λαό»

Υπογράμμισε πως δεν βλέπει «αυτόν τον αέρα της ανάπτυξης που η κυβέρνηση διαλαλεί αριστερά και δεξιά, δεν τον βλέπει κανένας άλλος» και τόνισε πως «το θέμα ειναι ότι πρέπει να υπάρχει μια ηγεσία η οποία να καθοδηγεί σωστά τον ελληνικό λαό, να έχει προγραμματισμό, ένα ξεκάθαρο λόγο να μην λαϊκίζει».

«Η ΝΔ στηρίζει την προοπτική της χώρας για επενδύσεις, για προσέλκυση επενδυτών»

Ο κ. Γεωργαντάς σημείωσε ότι «η ΝΔ στηρίζει την προοπτική της χώρας για επενδύσεις, για προσέλκυση επενδυτών, λέει στους επενδυτές ότι δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα και πρέπει να έρχονται στη χώρα και να επενδύουν και πρέπει να θυμηθούμε τις φωνές του ΣΥΡΙΖΑ πριν από μερικά χρόνια, οι οποίοι έλεγαν ότι όποια επένδυση γίνει, όποια υπογραφή μπει δεν θα αναγνωριστεί από την επόμενη κυβέρνηση και κυνηγούσε τις όποιες επενδύσεις σήμερα προσπαθεί να τις αναπτύξει και να τις ιδιοποιηθεί».

«Ξεχνάμε τι έκανε αυτή η παράταξη, η ΝΔ, ενώ δεν το όφειλε, το καλοκαίρι 2015; Αυτή τη στιγμή υπάρχει η χώρα έτσι όπως τη βλέπουμε, με τις ελπίδες να προχωρήσει να αναταχθεί η οικονομία και να κρατηθεί στον πυρήνα της Ευρώπης χάρη στην προσπάθεια χάρη στην επιλογή την υπεύθυνη των βουλευτών της ΝΔ να στηρίξουν, όταν ο μισός ΣΥΡΙΖΑ είχε φύγει, να στηρίξουν την επιλογή της Ελλάδας να μείνει πραγματικά στον ευρωπαϊκό πυρήνα» τόνισε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ