Γεωργιάδης: Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών

Γεωργιάδης: Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών

«Το δημοκρατικό πολίτευμα εδράζεται στη διάκριση των εξουσιών και στον αλληλοσεβασμό τους. Αυτό που ζούμε είναι φαινόμενο περίεργο, και η κυβέρνηση οφείλει να συνετιστεί και να το σταματήσει», ανέφερε μεταξύ άλλων ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σε συγκέντρωση που οργάνωσε στο Κατάκολο της Ηλείας η δημοτική τοπική οργάνωση Πύργου, της ΝΔ.

Άδωνις Γεωργιάδης: Πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία

Αναφερόμενος στην Ηλεία, προανήγγειλε ειδικό αναπτυξιακό πλάνο, όπου όπως είπε, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει η Αρχαία Ολυμπία και άξονες θα είναι ο πρωτογενής τομέας και ο τουρισμός. Επίσης είπε ότι «πριν από τις βουλευτικές εκλογές, η ΝΔ θα παρουσιάσει την ολοκληρωμένη αναπτυξιακή της πρόταση για την Ηλεία, όπως άλλωστε και για κάθε νομό».

Σχετικά με το ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης είπε η λύση περνά μέσα από Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ)

Στο μεταξύ, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για το αν η μείωση δαπανών που εξαγγέλλει ο πρόεδρος της ΝΔ και αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης σημαίνει απολύσεις στο δημόσιο, ο ‘Αδωνις Γεωργιάδης υπογράμμισε ότι «δεν χρειάζονται απολύσεις στο δημόσιο και κανένας δεν τις ζητά, διότι είμαστε πιο κάτω από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.»

Επίσης, είπε ότι η πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής κατά του υπουργού Εθνικής ‘Αμυνας Πάνου Καμμένου «δεν αποκλείεται να προκαλέσει σοβαρές πολιτικές εξελίξεις».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ