«Πρέπει να φτάσει το μαζούτ στην Ακρόπολη για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής;»

Άδωνις Γεωργιάδης: Επειδή το πλοίο ήταν μικρό είχαν την αίσθηση ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαρροή

«Πρέπει να φτάσει το μαζούτ στην Ακρόπολη για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής;»

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον υπουργό Ναυτιλίας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, για τους χειρισμούς τους στην αντιμετώπιση του ναυαγίου στη Σαλαμίνα και την εξάπλωση της ρύπανσης στον ευρύτερο Σαρωνικό άσκησε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης.

Άδωνις Γεωργιάδης: Επειδή το πλοίο ήταν μικρό είχαν την αίσθηση ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαρροή

Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης με τοποθέτησή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 τόνισε πως «επειδή το πλοίο ήταν μικρό είχαν την αίσθηση ότι δεν θα υπάρχει μεγάλη διαρροή. Την πολιτική ευθύνη για την επιλογή της εταιρείας που έκανε την απορρύπανση φέρει ο υπουργός. Ένα άλλο σημείο που φέρει ευθύνη ο υπουργός ήταν ότι ενώ έχουμε στο Αιγαίο το σκάφος της EMSA, το καλύτερο αντιρρυπαντικό, αντί να το φωνάξουν Κυριακή ή έστω Δευτέρα, το φώναξαν την Τετάρτη. Αυτό είναι ευθύνη του υπουργού», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής; Να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη; Να μπει το μαζούτ στο κοινοβούλιο;»

«Εάν δεν παραιτείται ένας υπουργός στην Ελλάδα και μετά από όλα αυτά, μπορείτε να μου πείτε πότε παραιτείται ένας υπουργός για να το καταλάβω; Τι πρέπει να γίνει για να παραιτηθεί ο Κουρουμπλής; Να πάει το μαζούτ στην Ακρόπολη; Να μπει το μαζούτ στο κοινοβούλιο; Ποιο είναι το όριο που ο Κουρουμπλής φεύγει;», είπε, χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ