Γκιουλέκας: Δεν έχουν αφήσει αφορολόγητο ούτε τον αέρα που αναπνέουμε

Γκιουλέκας: Δεν έχουν αφήσει αφορολόγητο ούτε τον αέρα που αναπνέουμε

«Εδώ δεν μιλάμε για δημοσιονομική προσαρμογή, δεν έχουν αφήσει αφορολόγητο ούτε τον αέρα που αναπνέουμε. Είναι μία φοροκαταιγίδα που εξαπολύει ο Αλέξης Τσίπρας. Η κυβέρνηση έχει επιδράμει εναντίον των ελλήνων πολιτών με μία εξοντωτική φορολογία, η οποία δεν έχει τελειωμό», τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Γκιουλέκας, με αφορμή τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Κώστας Γκιουλέκας: Για εμάς δεν σημαίνουν τίποτε οι δημοσκοπήσεις, είναι μηνύματα για σκληρή δουλειά

«Χθες βγήκε άλλη μία δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που δείχνει πάλι ότι η ΝΔ διατηρεί ένα σταθερό προβάδισμα. Για εμάς δεν σημαίνουν τίποτε αυτά, είναι μηνύματα για σκληρή δουλειά και δεν περιμένουμε να εισπράξουμε τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ, για να έλθουμε στην κυβέρνηση. Μας ενδιαφέρει να μπορέσουμε να επιζητήσουμε και να πάρουμε τις θετικές ψήφους των συμπολιτών μας προς την Νέα Δημοκρατία, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρόγραμμά μας», τόνισε ο κ. Γκιουλέκας, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 FM»

Σχετικά με το «πόθεν έσχες» των δικαστών, ο κ. Γκιουλέκας σημείωσε πως «είναι απαράδεκτο ο υπουργός Δικαιοσύνης να επιτίθεται με αυτόν τον τρόπο στη δικαστική εξουσία. Οι δικαστικές αποφάσεις βεβαίως μπορούν να κρίνονται με έναν κομψό και ήπιο τρόπο -δεν μπορούμε να βρίζουμε τη Δικαιοσύνη- πάντως αυτό δεν μπορεί να γίνεται από τον υπουργό Δικαιοσύνης, γιατί είναι ουσιαστικά ο πολιτικός προϊστάμενος των δικαστών με την ευρεία του όρου έννοια. Με αυτή την έννοια, όταν βγαίνει και επιτίθεται στη δικαιοσύνη, είναι σαν να δείχνει ότι δεν μπορεί η εκτελεστική εξουσία με την δικαστική εξουσία να έχουν επικοινωνία».

«Η συγκριτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών είναι οι δανειολήπτες, που ανήκουν εισοδηματικά στη χαμηλή ή μεσαία τάξη»

Σύμφωνα με τον αναπληρωτή τομεάρχη εσωτερικών της ΝΔ, η Νέα Δημοκρατία είναι σαφώς «κατά των πλειστηριασμών της πρώτης κατοικίας, 100%», ενώ τόνισε πως « εάν κάποιος καταστρατηγεί τον νόμο, έχει μία ατράνταχτη περιουσία, οφείλει και δεν καταβάλλει τις δόσεις από τις οφειλές του, από εκεί και πέρα να ακολουθηθεί ο νόμος. Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τη συγκριτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών, που είναι οι δανειολήπτες, που ανήκουν εισοδηματικά στη χαμηλή ή μεσαία τάξη, οι οποίοι έχουν δανειστεί, για να μπορέσουν να αντεπεξέλθουν στις ανάγκες τους».

«Εμείς» υποστήριξε «είχαμε προστατεύσει απόλυτα την πρώτη κατοικία και με τον νόμο 4224/2013, αυτή η κυβέρνηση τροποποίησε το άρθρο 2 του νόμου και σήμερα πρέπει να ξέρει ο κόσμος ότι η πρώτη κατοικία δεν προστατεύεται -ανεξαρτήτως αξίας», κατέληξε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης, κ. Κώστας Γκιουλέκας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ