Γεωργάδης: Χρειαζόμαστε να φύγουμε από την εποχή της μιζέριας

Γεωργιάδης: Τέτοιος ψεύτης δεν έχει ξαναγεννηθεί στον πλανήτη

«Χρειαζόμαστε να φύγουμε από την εποχή της μιζέριας και να σκεφτούμε πώς μπορούμε να πάμε τον τόπο μας μπροστά». Αυτό τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας σήμερα στο 5ο αναπτυξιακό συνέδριο που διοργανώνει στην Πάτρα η εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Άδωνις Γεωργιάδης: Τώρα είμαστε σε ένα πολύ καλύτερο σημείο

«Τώρα είμαστε σε ένα πολύ καλύτερο σημείο, γιατί αν και χάσαμε πολύτιμο χρόνο, κατηγορώντας ο ένας τον άλλον και αρνούμενοι αυτονόητες μεταρρυθμίσεις, προσδοκώντας να βρούμε αντιμνημονιακές λύσεις, τουλάχιστον σήμερα, το 2017, όπου ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε στις αγορές, η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων συμφωνεί ότι άλλος δρόμος δεν υπάρχει», ανέφερε ο κ. Γεωργιάδης.

«Η παρούσα συγκυρία είναι ακόμα πιο ευνοϊκή, διότι για πρώτη φορά έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση που δεν κάνει αυτό που έκαναν όλες οι αντιπολιτεύσεις μέχρι σήμερα»

Μάλιστα, όπως υπογράμμισε, «η παρούσα συγκυρία είναι ακόμα πιο ευνοϊκή, διότι για πρώτη φορά έχουμε μία αξιωματική αντιπολίτευση που δεν κάνει αυτό που έκαναν όλες οι αντιπολιτεύσεις μέχρι σήμερα, δηλαδή να πετάνε πέτρες στη τζαμαρία και να υβρίζουν κάθε προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση».

Στη συνέχεια ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημείωσε: «Θυμίζω πως όταν επί Αντώνη Σαμαρά ξεκινούσαν τα μεγάλα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων, είχαμε μία αντιπολίτευση και τον αρχηγό που έλεγε ότι όποιος επενδυτής πλησιάσει την Ελλάδα να φύγει, διότι όταν γίνουμε κυβέρνηση θα τα ακυρώσουμε όλα». «Τώρα, υπάρχει μία αντιπολίτευση που λέει στους επενδυτές ελάτε να επενδύσετε στην Ελλάδα και μη φοβάστε τίποτα, διότι όταν υπάρξει πολιτική αλλαγή, η πολιτική θα συνεχιστεί όπως βέβαια και οι μεταρρυθμίσεις», πρόσθεσε.

«Κέρδος όλων μας θα είναι η χώρα να πάει μπροστά»

Αναφερόμενος στον ρόλο της ΝΔ, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε: «Εμείς δεν διχάζουμε την ελληνική κοινωνία, δεν πετάμε πέτρες στην τζαμαρία και δεν θεωρούμε ότι η όποια επιτυχία της χώρας είναι ζημιά για τη Νέα Δημοκρατία». «Κέρδος όλων μας θα είναι η χώρα να πάει μπροστά, διότι αν η Ελλάδα βγει στις αγορές και πετύχει ένα καλό επιτόκιο, αυτό θα είναι κέρδος για όλους τους Έλληνες», συμπλήρωσε.

«Θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι με πολλούς φόρους ανάπτυξη και οικονομία δεν υπάρχει»

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ότι «από όλη αυτήν την οκτάχρονη κρίση κάτι πρέπει να διδαχθούμε, διότι για να κερδίσουμε το μέλλον του τόπου, που άλλωστε το αξίζει, χρειάζεται να κάνουμε αυτά που πρέπει», Επίσης, απευθυνόμενος προς τους συνέδρους, τόνισε ότι «θα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση, ότι με πολλούς φόρους ανάπτυξη και οικονομία δεν υπάρχει».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ