Η Σελίνα Γκόμεζ παραγωγός σειράς ντοκιμαντέρ για τη μετανάστευση

Σελίνα Γκόμεζ

Η Σελίνα Γκόμεζ ανακοίνωσε ένα σημαντικό πολιτικό πρότζεκτ, για το οποίο εργαζόταν κρυφά: Τη σειρά ντοκιμαντέρ με τίτλο “Living Undocumented” που παρακολουθεί οκτώ οικογένειες στις ΗΠΑ που αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο απέλασης.

Οι ιστορίες τους έχουν σκοπό να βοηθήσουν, ώστε να γίνει πιο ανθρώπινη η πολιτική για τη μετανάστευση και να προβληθεί το πλήρες φάσμα των εμπειριών που αντιμετωπίζουν οι οικογένειες.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός δημοσίευσε το trailer της σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix γράφοντας: “Είναι μεγάλη τιμή που συμμετέχω στη σειρά ντοκιμαντέρ του Netflix “Living Unformed”.

Το θέμα της μετανάστευσης είναι πιο περίπλοκο από μια διοίκηση, έναν νόμο ή την ιστορία που ακούτε στις ειδήσεις.

Αυτοί είναι πραγματικοί άνθρωποι στην κοινότητά σας, οι γείτονές σας, οι φίλοι σας- είναι όλοι μέρος της χώρας που ονομάζουμε πατρίδα. Ανυπομονώ να το δείτε και ελπίζω να σας επηρεάσει, όπως με επηρέασε”.

Η Σελίνα Γκόμεζ δήλωσε στο THR γιατί επέλεξε να αναλάβει την παραγωγή της σειράς ντοκιμαντέρ: “Επέλεξα να είμαι παραγωγός της σειράς, Living Undocumented επειδή τα τελευταία χρόνια, η λέξη” μετανάστης” φαίνεται ότι γίνεται αρνητική λέξη”.

“Ελπίζω ότι η σειρά μπορεί να ρίξει φως στο πώς είναι σαν να ζεις στη χώρα αυτή ως μετανάστης χωρίς έγγραφα, από τους θαρραλέους ανθρώπους που επέλεξαν να μοιραστούν τις ιστορίες τους”.

Η Σελίνα Γκόμεζ είναι υπεύθυνος παραγωγός της σειράς με τους Ιλάι Χόλτζμαν, Άαρον Σέιντμαν τη μητέρα της Μάντι Τίφι, την Άννα Τσάι και τον Σον Ο’ Γκρέιντι.

Ο Άαρον Σέιντμαν τόνισε ότι επιδίωξη είναι η σειρά ντοκιμαντέρ να προσθέσει μια ανθρώπινη διάσταση στο ζήτημα της μετανάστευσης που οι αριθμοί δεν δείχνουν.

“Αντί να εξετάσουμε αυτό το ζήτημα μόνο με στατιστικές και πολιτικές συζητήσεις, θέλαμε οι θεατές να ακούσουν απευθείας από τους ίδιους τους μετανάστες, με τα δικά τους λόγια, με όλη τη δύναμη και το συναίσθημα που αντανακλούν αυτές οι ιστορίες” είπε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ