ΗΠΑ: Η εκστρατεία για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τράμπ συγκέντρωσε 30 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019

Ντόναλντ Τραμπ

Η εκστρατεία για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών  συγκέντρωσε πάνω από 30 εκατομμύρια δολάρια το πρώτο τρίμηνο του 2019. Το ποσό αυτό είναι κατά πολύ μεγαλύτερο από το σύνολο των ποσών που εξασφάλισαν οι υποψήφιοι των Δημοκρατικών την ίδια περίοδο.

Το συνολικό ποσό που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής στα ταμεία της  η εκστρατεία του Τράμπ είναι 40,8 εκατ. δολάρια σε μετρητά γεγονός που δείχνει πως  οι υποστηρικτές των Ρεπουμπλικάνων είναι διατεθειμένοι να επενδύσουν σε αυτόν καθώς ετοιμάζεται για την πιθανότατα δύσκολη μάχη με σκοπό να εκλεγεί για δεύτερη θητεία.

Για τους Δημοκρατικούς ο γερουσιαστής Μπέρνι Σάντερς και η γερουσιάστρια Κάμαλα Χάρις εξασφάλισαν τα μεγαλύτερα ποσά από χορηγίες μέχρι στιγμής το 2019, 18,2 εκατ. και 12 εκατ. δολάρια αντίστοιχα. Η εκστρατεία του Σάντερς διευκρίνισε ότι ο μέσος όρων των συνεισφορών που έλαβε ανερχόταν σε είκοσι δολάρια το πρώτο τρίμηνο.

Η εκστρατεία του Τράμπ από την πλευρά της ανέφερε ότι η μέση συνεισφορά το πρώτο τρίμηνο ήταν 34,26 δολάρια και ότι σχεδόν το 99% των συνεισφορών ήταν 200 δολάρια ή λιγότερα.

Η Εθνική Επιτροπή των Ρεπουμπλικάνων συγκέντρωσε 45,8 εκατ. δολάρια το πρώτο τρίμηνο. Η εκστρατεία του Τραμπ και η ΕΕΡ συγκεντρώνουν χρήματα παράλληλα.

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ