Ήρθε στην Ελλάδα το νέο Ford Ranger Raptor

νέο Ford Ranger Raptor

Παρουσιάζεται σήμερα το νέο Ford Ranger Raptor. Πρόκειται για ένα pick-up, ειδικών προδιαγραφών το οποίο ενισχύει τη θέση της μάρκας στη κατηγορία των αυτοκινήτων που έχουν την ικανότητα να μεταφέρουν επιβάτες και μεγάλου όγκου αποσκευές, εξοπλισμό για σπορ, εργαλεία κ.ά.

Έχει εξελιχθεί από την Ford Perfomance, για να αποκτήσει ιδιαίτερα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Ο κινητήρας ντίζελ 2.0 BiTurbo EcoBlue αποδίδει ισχύ 213 ίππων και ροπή 50,8 χλγμ. Συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 10 σχέσεων. Φέρει σύστημα μετάδοσης Terrain Management με 6 προγράμματα λειτουργίας (Normal, Sport, Grass/Gravel/Snow, Mad/Sand, Rock και Baja Mode). Εξοπλίζεται με αμορτισέρ αγωνιστικών προδιαγραφών της Fox Racing με σύστημα Position Sensitive Damping. Τροχοί 285/70 R17.

Η σχεδίασή του και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, συμβάλλουν στην κίνηση του αυτοκινήτου σε διαδρομές εκτός δρόμου υψηλής δυσκολίας.

Έχει την ικανότητα να περνά σε σημεία που συγκεντρώθηκε νερό μέχρι και σε βάθος 800 χιλ. Η απόσταση του αμαξώματος από το έδαφος είναι 230 χιλ. Γωνία προσέγγισης 29 μοίρες και γωνία διαφυγής 21 μοίρες. Ικανότητα ρυμούλκησης έως 3.500 κιλά και ωφέλιμο φορτίο έως 1.252 κιλά.

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ