Καμίνης: Εγχείρημα για μια πειστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας

«Πάμε για μια μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων, πάμε για μια συμμετοχή που μπορεί να την μετρήσουμε σε εκατοντάδες χιλιάδες»

Καμίνης: Πολιτικός σεισμός από την Κεντροαριστερά

Ευρύ μήνυμα ενότητας, προς τη «μεγάλη προοδευτική δημοκρατική παράταξη», για τη διαμόρφωση του ευρύ φορέα της Κεντροαριστεράς απέστειλε ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης από τα Ιωάννινα, στο πλαίσιο του θεματικού συνεδρίου της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ) για τους ορεινούς Δήμους.

Ο κ. Καμίνης υπογράμμισε, πως «φιλοδοξία και στόχος για την παράταξη είναι να συσπειρώσει όλους αυτούς, οι οποίοι ουσιαστικά αισθάνονται πρώτα από όλα αποκλεισμένοι από τα οικονομικά και πολιτικά κέντρα, τα οποία έχουν φέρει τη χώρα μας σε αυτή την κατάσταση» και πρόσθεσε πως γι’ αυτό το λόγο, η διαδικασία θα πρέπει να είναι όσο το δυνατόν πιο ανοικτή.

Γιώργος Καμίνης: Πάμε για μια μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων, πάμε για μια συμμετοχή που μπορεί να την μετρήσουμε σε εκατοντάδες χιλιάδες

«Το ζήτημα, είναι να μη βάζουμε προϋποθέσεις που θα συρρικνώσουν τη συμμετοχή του κόσμου. Να μη λειτουργούμε φοβικά. Πάμε για μια μεγάλη συμμετοχή ανθρώπων, πάμε για μια συμμετοχή που μπορεί να την μετρήσουμε σε εκατοντάδες χιλιάδες και αυτό αυτομάτως ανατρέπει όλες τις υπάρχουσες ισορροπίες του πολιτικού συστήματος το οποίο είναι εμφανώς σε αδιέξοδο».

Απαντώντας σε ερώτηση εάν τον προβληματίζει το γεγονός ότι ο προοδευτικός χώρος στον οποίο αναφέρεται, δεν εισπράττει τη φθορά της κυβέρνησης, υπογράμμισε πως το εγχείρημα στοχεύει στην πειστική εναλλακτική πρόταση εξουσίας.

«Το μεγάλο αυτό εγχείρημα, είναι εγχείρημα ενότητας και διαμόρφωσης μιας πειστικής εναλλακτικής πρότασης εξουσίας»

Ειδικότερα ανέφερε: «Κάνουμε αυτό το εγχείρημα για να δώσουμε μια υπόσταση, μια βαρυσήμαντη πολιτική ύπαρξη στο χώρο αυτό. Γιατί ο χώρος αυτός θα πείσει εφόσον έχει πρόταση εξουσίας και εφόσον είναι σε θέση να αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας αύριο. Όσο ο χώρος παραμένει κατακερματισμένος, φυσικά οι επιλογές των πολιτών θα στρέφονται αλλού. Το μεγάλο αυτό εγχείρημα, είναι εγχείρημα ενότητας και διαμόρφωσης μιας πειστικής εναλλακτικής πρότασης εξουσίας».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ