Καραμανλής: Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση

«Αστείο αυτός που συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί για ακροδεξιά ατζέντα το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Καραμανλής: Να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση

«H Νέα Δημοκρατία ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα. Πατριωτικό, φιλολαϊκό και φιλελεύθερο», τονίζει ο Τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Σερρών, Κώστας Καραμανλής κατά τη διάκρεια συνέντευξής τους στην εφημερίδα «Real News», σημειώνοντας την αναγκαιότητα γρήγορης ολοκλήρωσης της γ’ αξιολόγησης και επικρίνοντας την κυβέρνηση για καθυστερήσεις στις προηγούμενες, επισημαίνει χαρακτηριστικά, ότι «πιο σημαντικό κι από το να τελειώσει γρήγορα η αξιολόγηση είναι να τελειώσει γρήγορα αυτή η κυβέρνηση».

Κώστας Καραμανλής: Αυτή η κυβέρνηση έφερε το μνημόνιο χωρίς τέλος, αφού έχει ήδη ψηφίσει βάναυσα μέτρα και για μετά την λήξη αυτού του προγράμματος

Σημειώνει ακόμα ότι πρέπει “να κοπεί επιτέλους το παραμύθι για το ‘τέλος των μνημονίων'” καθώς “αυτή η κυβέρνηση έφερε το μνημόνιο χωρίς τέλος, αφού έχει ήδη ψηφίσει βάναυσα μέτρα και για μετά την λήξη αυτού του προγράμματος”.

Ο κ. Καραμανλής υπογραμμίζει ότι “η ΝΔ ήταν, είναι και θα είναι κεντροδεξιό κόμμα. Πατριωτικό, φιλολαϊκό και φιλελεύθερο” και είναι κατηγορηματικός στο ότι “ποτέ η ΝΔ δεν περιορίστηκε μόνο στα όρια της Δεξιάς. Βέβαια πάντα αφομοίωνε μέσα της και σεβόταν τους γνήσιους εκφραστές αυτής της τάσης. Αλλά τον τόνο στις καλύτερες περιόδους μας ιστορικά και μέχρι σήμερα, τον δίνουν πρόσωπα και πολιτικές που υπερβαίνουν αυτά τα όρια”.

«Αστείο αυτός που συγκυβερνά με τον Πάνο Καμμένο να κατηγορεί για ακροδεξιά ατζέντα το κόμμα που ίδρυσε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής»

Ερωτηθείς αν η κυβέρνηση έχει κάνει “εισπήδηση” στη μεταρρυθμιστική ατζέντα της ΝΔ προκαλώντας πρόβλημα στο αφήγημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε ότι “ο κ. Τσίπρας αποδεικνύεται πολιτικός μίμος” του Τσε Γκεβάρα, του Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και των Ρεπουμπλικάνων, ενώ το ίδιο πράττει και με τις μεταρρυθμίσεις όπως και με τις επενδύσεις “με το δεξί χέρι τις προσκαλεί και με το αριστερό τις διώχνει”.

“Αντιθέτως το δικό μας αφήγημα είναι σταθερό και πειστικό. Έχει οικοδομηθεί πάνω σε φιλελεύθερες αξίες και στην κοινωνική πραγματικότητα. Γι’ αυτό και ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε στην ΔΕΘ ένα συγκεκριμένο σχέδιο για το μέλλον” επισήμανε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ