Καράογλου: Σπασμωδική κίνηση ενόψει ΔΕΘ το νομοσχέδιο για τα εργασιακά

Καράογλου: Σπασμωδική κίνηση ενόψει ΔΕΘ το νομοσχέδιο για τα εργασιακά

«Είναι ένα νομοσχέδιο σπασμωδικό. Μια σπασμωδική κίνηση του υπουργείου Εργασίας που προσπαθεί να φιλοτεχνήσει το φιλεργατικό πρόσωπο της κυβέρνησης ενόψει ΔΕΘ», τόνισε ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας, Θεόδωρος Καράογλου, αναφορικά με το νοσμοσχέδιο για τα εργασιακά που έφερε εχτές στη Βουλή η κυβέρνηση.

Θεόδωρος Καράογλου: Η ουσία είναι ότι εξακολουθεί να κοιτάει το δέντρο και όχι το δάσος

«Έχει αρκετά θετικά σημεία αλλά ήσσονος σημασίας, τεχνικά ζητήματα κυρίως τα οποία διευκρινίζει, αλλά η ουσία είναι ότι εξακολουθεί να κοιτάει το δέντρο και όχι το δάσος και προσπαθεί να διαχειριστεί τις παθογένειες του νόμου Κατρούγκαλου χωρίς να κάνει μια ριζική τομή με προοπτικές σ’ ένα βάθος για το μείζον ζήτημα της ανεργίας».

Για τη χθεσινή συνάντηση των βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα με τον αρχηγό του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Καράογλου σημείωσε πως κατατέθηκαν προτάσεις για επισκέψεις, συναντήσεις και ζητήματα που πρέπει να αναδειχθούν κατά την παρουσία του προέδρου του κόμματος στη Θεσσαλονίκη (στις 4/9 αλλά και στο πλαίσιο της ΔΕΘ 15-17/9).

«Στη ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πει αλήθειες. Θα μιλήσει για μετρημένα, συγκεκριμένα πράγματα, υλοποιήσιμα που θα είναι και κοστολογημένα»

«Στις 4 Σεπτεμβρίου, ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με παραγωγικούς, επιστημονικούς φορείς και με πρυτανικές αρχές και 15,16 και 17 Σεπτεμβρίου θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα στο πλαίσιο της ΔΕΘ” σημείωσε ο κ. Καράογλου στο ραδιοφωνικό σταθμό «Πρακτορείο 104,9 fm» και πρόσθεσε: «Το τριήμερο 8-10/9 όλοι οι βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που εκλέγονται στη Βόρεια Ελλάδα καθώς και άλλα στελέχη που θα έρθουν από την Αθήνα ή άλλες εκλογικές περιφέρειες, θα αλωνίσουμε όλη τη Βόρεια Ελλάδα, και τους 17 νομούς. Από 11 έως και 14 Σεπτεμβρίου, παραμονή της έλευσης του κ. Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, θα έχουμε μια σειρά εκδηλώσεων στην πόλη και στην περιφέρεια της Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Καράογλου τόνισε ότι «ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πει αλήθειες» στην 82η ΔΕΘ και θα μιλήσει για «μετρημένα, συγκεκριμένα πράγματα, υλοποιήσιμα που θα είναι και κοστολογημένα, όπως έκανε πέρυσι».

Σε ό,τι αφορά την πρόσφατη αντιπαράθεση μεταξύ κυβέρνησης και αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή το συνέδριο της Εσθονίας, ο αναπληρωτής τομεάρχης Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε ότι η κυβέρνηση προσπαθεί -και αρκετές φορές πετυχημένα- να αλλάξει ατζέντα. Αντί να ασχολείται το πολιτικό σκηνικό και ο ελληνικός λαός με τα τρέχοντα μείζονα προβλήματα, να ασχολείται με άλλα ζητήματα που δεν τον απασχολούν και δεν τον αγγίζουν άμεσα”.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ