Καμίνης: Πολιτικός σεισμός από την Κεντροαριστερά

«Η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα για την Κεντροαριστερά»

Καμίνης: Πολιτικός σεισμός από την Κεντροαριστερά

Για πολιτικό σεισμό από τον υπό ίδρυση φορέα της Κεντροαριστεράς έκανε λόγο ο δήμαρχος Αθηναίων και υποψήφιος για τη ηγεσία του νέου πολιτικού σχηματισμού του κεντρώου χώρου, Γιώργος Καμίνης. «Εάν εκλεγώ επικεφαλής της Κεντροαριστεράς δεν θα φύγω από τον δήμο Αθηναίων, καθώς εκλέχτηκα για συγκεκριμένη θητεία και ήταν γνωστή η πολιτική μου ταυτότητα…Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα και θα συνεχίσω να κάνω τη δουλειά μου, μαζί με το επιτελείο μου, στον δήμο» τόνισε ο κ. Καμίνης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του εμφάνισης στο ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, ο δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενόσω ήταν δήμαρχος ίδρυσε πολιτικό φορέα και πολλοί δήμαρχοι ήταν ταυτόχρονα κορυφαία και ενεργά πολιτικά στελέχη των κομμάτων τους.

Γιώργος Καμίνης: Η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα για την Κεντροαριστερά

Ο κ. Καμίνης ανέφερε ότι η μαζική συμμετοχή των ψηφοφόρων θα δώσει δυναμική στο εγχείρημα και έκανε λόγο για πολιτικό σεισμό που θα προκαλέσει αναταράξεις και αντιδράσεις στο πολιτικό σύστημα.

Τάχθηκε εκ νέου υπέρ της ηλεκτρονικής διαδικασίας ψηφοφορίας και της συμμετοχής εξ αποστάσεως νέων από το εξωτερικό.

Μίλησε για έναν ομοιογενή φορέα που «δεν αποκλείει κανέναν από κανένα κόμμα», τονίζοντας πως όλοι είναι συνιδρυτές. Χαρακτήρισε πρώιμο το ερώτημα με ποιον θα συνεργαστεί ο νέος φορέας μετεκλογικά, σημειώνοντας πως μετά την εκλογή θα πρέπει να διαμορφωθεί το πρόγραμμα.

Στην ερώτηση εάν θα πρέπει να απομακρυνθούν “βαρίδια” από το κόμμα είπε: «δεν αποκλείεται εκ προοιμίου κανείς…όλα αυτά τα λύνει η ζωή…»

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ