Υποψήφιος για την Κεντροαριστερά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Υποψήφιος για την Κεντροαριστερά και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος

Πολλαπλασιάζονται καθημερινά οι υποψήφιοι που επιθυμούν να διεκδικήσουν την προεδρία της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ή του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς που θα προκύψει από τις σχετικές αρχαιρεσίες. Τις υποψηφιότητες της Φώφης Γεννηματά, του Γιώργου Καμίνη, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιάννη Μανιάτη θα «συντροφεύσει» και ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της εφημερίδας «Ελευθερία του Τύπου».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Ελευθερίας του Τύπου», ο βουλευτής Αρκαδίας είχε δεχθεί εισηγήσεις από μέλη του ΠΑΣΟΚ, αλλά και της ομάδας του «Ελλάδα 2030», προκειμένου να είναι υποψήφιος για την προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και εντός των προσεχών ημερών, πρόκειται και επίσημα να ανακοινώσει χωρίς τυμπανοκρουσίες την υποψηφιότητά του.

Στόχος η εκπροσώπηση της νέας γενιάς της παράταξης

Το βασικότερο επιχείρημα των εν λόγω παροτρύνσεων ήταν η επιτυχημένη πορεία της υποψηφιότητάς του στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ το 2015 (22%). Όπως και η ενωτική στάση που επέδειξε μετά την ήττα του, προασπίζοντας το συμφέρον της παράταξης και όχι τις προσωπικές του φιλοδοξίες – θέση που αποτυπώθηκε και στην αγαστή συνεργασία του με την Φώφη Γεννηματά.

Στόχος του κ. Κωνσταντινόπουλου αποτελεί η εκπροσώπηση της νέας γενιάς της παράταξης αλλά και της κοινωνίας, γι’ αυτό το λόγο και η σχετική καμπάνια αναμένεται να λάβει χώρα, κυρίως, μέσω Διαδικτύου.

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ