Ο Κέβιν Σπέισι παραδέχεται ότι είναι ομοφυλόφιλος με αφορμή τις κατηγορίες που δέχτηκε

Απαντά αμέσως ο Κέβιν Σπέισι στις κατηγορίες που δέχτηκε απο τον Αντονι Ραπ

Spacey_OMOFULOFILOS

Ο ηθοποιός Αντονι Ραπ κατηγόρησε τον συνάδελφο του Κέβιν Σπέισι ότι του επιτέθηκε σεξουαλικά πριν 30 χρόνια. Εκείνος ήταν σε ηλικία 14 ετών και ο πλέον βραβευμένος ηθοποιός Σπέισι 26 έτων.

Ο Σπέισι απάντησε αμέσως στις κατηγορίες του Άντονι Ραπ με μια δημοσίευση του στα κοινωνικά δίκτυα. Στη δήλωση του ισχυρίζεται πως δεν θυμάται να έκανε όσα του καταλογίζει ο συνάδελφος, τον οποίο όπως αναφέρει «σέβεται και θαυμάζει».

Σε περίπτωση όμως που έγιναν όλα αυτά, λέει ο Σπέισι, ότι πρόκειται για «βαθιά απρεπή συμπεριφορά μεθυσμένου» για την οποία ζητά συγνώμη.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός προχωρά σε μια εξομολόγηση ψυχής, παραδεχόμενος για πρώτη φορά δημοσίως πως είναι ομοφυλόφιλος. Γνωρίζοντας λοιπόν τις φήμες που κυκλοφορούν όλα αυτά τα χρόνια για τον ίδιο αντιμετωπίζει το ζήτημα με ειλικρίνεια.

Έτσι, αναφέρει με ειλικρίνεια ο Σπέισι: «Σέβομαι πολύ και θαυμάζω τον Άντονι Ραπ ως ηθοποιό. Είμαι παραπάνω από τρομοκρατημένος που άκουσα την ιστορία του. Ειλικρινά δεν θυμάμαι το περιστατικό, πρέπει να είναι περισσότερα από 30 χρόνια πριν. Αλλά αν όντως συμπεριφέρθηκα όπως περιγράφει, του οφείλω την πιο ειλικρινή μου συγγνώμη για αυτό που ήταν μια βαθιά απρεπής συμπεριφορά μεθυσμένου, και λυπάμαι για τα συναισθήματα που περιγράφει πως ένιωθε όλα αυτά τα χρόνια.

Η ιστορία αυτή με ενθάρρυνε να ξεκαθαρίσω κι άλλα πράγματα για την ζωή μου. Γνωρίζω ότι υπάρχουν φήμες για μένα και κάποιες ενισχύθηκαν από το γεγονός πως είμαι τόσο προστατευτικός για την ιδιωτικότητά μου. Όπως γνωρίζουν οι πιο στενοί μου άνθρωποι, στην ζωή μου έχω πάει με άντρες και με γυναίκες. Είχα ερωτικές και ρομαντικές σχέσεις με άντρες στην ζωή μου και τώρα επιλέγω να ζω ως ομοφυλόφιλος άντρας. Θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό ειλικρινά και ανοιχτά και αυτό ξεκινά με την εξέταση της ίδιας μου της συμπεριφοράς».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ