Κικίλιας: Ο Τσίπρας να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται

«Η κυβέρνηση να τιμήσει τις δεσμεύσεις της και να σταματήσει να υπονομεύει με τις επιλογές της την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου»

Κικίλιας: Ο Τσίπρας να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται

«Δεν μπορούμε να πάμε μακριά με αυτά τα μυαλά. Οι επενδύσεις απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως ασφάλεια Δικαίου για να προχωρήσουν. Οι παλινωδίες της κυβέρνησης και στο θέμα της συμφωνημένης επένδυσης του Ελληνικού συνεχίζονται», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας, σημειώνοντας πως ο πρωθυπουργός «οφείλει να καταλάβει ότι η ανάπτυξη δεν διατάσσεται».

Βασίλης Κικίλιας: Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να πράξει τα αυτονόητα

Συγκεκριμένα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κάλεσε τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα να συνειδητοποιήσει ότι, με τη λογική του, ούτε επενδύσεις μπορούν να γίνουν, ούτε ο πολιτιστικός πλούτος μας μπορεί να προστατευτεί αποτελεσματικά.

«Δεν μπορούμε να πάμε μακριά με αυτά τα μυαλά. Οι επενδύσεις απαιτούν σχέδιο, σοβαρότητα και κυρίως ασφάλεια Δικαίου για να προχωρήσουν» σημείωσε ο κ. Κικίλιας. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ΝΔ, η χθεσινή απόφαση του ΚΑΣ, η σύνθεση του οποίου αποτελεί επιλογή της κυβέρνησης, δημιουργεί πρόσθετα ερωτήματα ως προς την υλοποίηση της επένδυσης.

«Στέλνει εντελώς λάθος μήνυμα και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Η Κυβέρνηση οφείλει επιτέλους να πράξει τα αυτονόητα. Να τιμήσει τις δεσμεύσεις της και να σταματήσει να υπονομεύει με τις επιλογές της την υλοποίηση ενός τόσο σημαντικού έργου για την Αττική και για ολόκληρη την Ελλάδα» κατέληξε ο κ. Βασίλης Κικίλιας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ