Κικίλιας: Την ώρα των εκλογών ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντηση

«Αλέξης Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί»

Κικίλιας: Μπορεί κανείς να πιστέψει ότι ο Τσίπρας θα εκσυγχρονίσει την διοίκηση;

Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε, σε παρουσία του στον τηλεοπτικό σταθμό του «ΣΚΑΪ», ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, τονίζοντας πως η ελληνική οικογένεια μόνο για το τελευταίο πεντάμηνο του 2017 πρέπει ακόμα να πληρώσει 6.000 ευρώ

Βασίλης Κικίλιας: Στα 6.000 ευρώ οι φόροι που θα πληρώσει κάθε νοικοκυριό από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2017

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί με κάθε τρόπο να “σκεπάσει” τον λογαριασμό της πολιτικής του, τον οποίο καλείται να πληρώσει η ελληνική οικογένεια, την ίδια στιγμή που έρχεται η 2η δόση φόρου εισοδήματος, ο ΕΦΚΑ, ο ΕΝΦΙΑ και προσαυξημένες εισφορές», ενώ όπως είπε «6.000 ευρώ σε φόρους θα πληρώσει κάθε νοικοκυριό μόνο για το διάστημα από τον Αύγουστο έως τον Δεκέμβριο του 2017».

«Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, για την κοροϊδία που τόσο ακριβά έχει πληρώσει»

«Πριν από 2 χρόνια ο κ. Τσίπρας είπε από το βήμα της ΔΕΘ ότι θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, ενώ πέρσι υποσχέθηκε πως θα τον αντικαταστήσει με έναν άλλον πιο δίκαιο φόρο», σημείωσε ο κ. Κικίλιας αναφερόμενος στην προσεχή ΔΕΘ και στο πλαίσιο αυτό τόνισε: «Όταν έρθει η ώρα των εκλογών, ο ελληνικός λαός θα δώσει την απάντησή του, για την κοροϊδία που τόσο ακριβά έχει πληρώσει». «Αλέξης Τσίπρας και κανονικότητα δεν πάνε μαζί», προσέθεσε.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πέρσι έτσι και φέτος, θα ανέβει στη ΔΕΘ, με οδηγό την Αλήθεια και με έναν πολιτικό λόγο αξιόπιστο και υπεύθυνο»

Ο κ. Κικίλιας, δίνοντας ένα πρώτο στίγμα για την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, υπογράμμισε πως «στη βάση του φιλελεύθερου οικονομικού μας μοντέλου είναι η μείωση της φορολογίας με ταυτόχρονη και ισόρροπη μείωση των δαπανών του κράτους», σημειώνοντας πως ο πρόεδρος της ΝΔ και ξέρει και μπορεί να το υλοποιήσει. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως πέρσι έτσι και φέτος, θα ανέβει στη ΔΕΘ, με οδηγό την Αλήθεια και με έναν πολιτικό λόγο αξιόπιστο και υπεύθυνο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Κικίλιας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ