Κικίλιας: Όλα στο φως για τη συμφωνία για τα F-16

Τσίπρας: Στην «Ώρα του Πρωθυπουργού» τα F-16

«Η αναβάθμιση της επιχειρησιακής δυνατότητας των ελληνικών μαχητικών αεροσκαφών F-16 είναι επιβεβλημένη», δήλωσε ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βασίλης Κικίλιας.

Βασίλης Κικίλιας: Οι μέχρι σήμερα χειρισμοί της κυβέρνησης δείχνουν έλλειμμα προετοιμασίας, μεγάλη προχειρότητα και γεννούν εύλογα ερωτήματα στους Έλληνες πολίτες

«Οι μέχρι σήμερα χειρισμοί της κυβέρνησης, όπως επιβεβαιώνουν η χθεσινή παρουσία του κ. Τσίπρα και οι αντιφατικές διαρροές του κ. Καμμένου, δείχνουν έλλειμμα προετοιμασίας, μεγάλη προχειρότητα και γεννούν εύλογα ερωτήματα στους Έλληνες πολίτες», επισημαίνει ο κ. Κικίλιας.

Ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, ζήτησε ενημέρωση το ταχύτερο δυνατόν, για όλες τις πτυχές της συμφωνίας, καθώς «το κόστος της αναβάθμισης των αεροσκαφών φαίνεται υψηλότατο, ενώ και τα φημολογούμενα αντισταθμιστικά οφέλη «παραπέμπουν σε πονεμένες ιστορίες του παρελθόντος».

«Η ελληνική κοινωνία, περισσότερο από ποτέ, απαιτεί απόλυτη διαφάνεια» καταλήγει ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας, κ. Βασίλης Κικίλιας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ