Κικίλιας: Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τους πολίτες ως πελάτες

«Στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα στους πολίτες»

Κικίλιας: Ως εδώ τα ψέμματα και η ανικανότητά τους

«Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τους πολίτες ως πελάτες, ως παρακατιανούς που μπορούν να τον άγουν και να τους φέρουν κατά το δοκούν. Οι πολίτες το Σεπτέμβριο πληρώνουν πρώτη δόση ΕΝΦΙΑ, τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος, και την πρώτη αν δεν την έχουν πληρώσει, και ΕΦΚΑ… Αυτή είναι η πραγματικότητα όσο κι αν θέλει να στήσει επικοινωνιακά σόου με τη ΔΕΘ η κυβέρνηση» επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ, αφήνοντας ταυτόχρονα αιχμές κατά του πρώην υπουργού, Τρύφωνα Αλεξιάδη.

Βασίλης Κικίλιας: Αυτή είναι η πραγματικότητα του κ. Τσίπρα όσο και αν θέλει να την φτιασιδώσει με επικοινωνιακά σόου

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ σημείωσε πως «ο Σεπτέμβριος για τους Έλληνες έχει την πρώτη δόση του ΕΝΦΙΑ, σε σύνολο 3,1 δισ., έχει τη δεύτερη δόση του φόρου εισοδήματος και έχει και ΕΦΚΑ. Αυτή είναι η πραγματικότητα του κ. Τσίπρα όσο και αν θέλει να την φτιασιδώσει με επικοινωνιακά σόου ή ό,τι μπορεί να στήσει αυτό το μήνα στη ΔΕΘ».

«Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιλαμβάνεται τους πελάτες, όχι τους πολίτες»

Όπως είπε ο κ. Κικίλιας, η πραγματικότητα «περιγράφεται δυστυχώς με τον πιο μελανό τρόπο από τον πρώην υπουργό του ο οποίος με κυνισμό κοιτάει τους Έλληνες στα μάτια και λέει: “Σε σας που είπαμε πρόπερσι ότι θα διαγράψουμε τον ΕΝΦΙΑ και δεν θα πληρώσετε ούτε ευρώ και σε εσάς που είπαμε πέρυσι ότι είμαστε κράτος δικαίου και κυβέρνηση που είναι με τους πολλούς και θα τον μειώσουμε κιόλας… ελάτε μωρέ περσινά ξινά σταφύλια…” Αυτό περιγράφει το πώς η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αντιλαμβάνεται τους πελάτες, όχι τους πολίτες», δήλωσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Ο κ. Κικίλιας χαρακτήρισε κυνική τη δήλωση του κ. Αλεξιάδη και προσθέτοντας ότι «δείχνει πως η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται τους πολίτες ως πελάτες, ως παρακατιανούς που μπορούν να τον άγουν και να τους φέρουν κατά το δοκούν».

«Στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα στους πολίτες»

Αντιπαρέβαλε «τη σοβαρότητα, το όραμα, την ελπίδα και την προοπτική που δίνει ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον κόσμο της δημαγωγίας και του ψέματος τηςκυβέρνησης». Ο Βασίλης Κικίλιας επανέλαβε ότι στη ΔΕΘ ο κ. Μητσοτάκης δεν θα πει ψέματα στους πολίτες, όπως και πέρυσι οπότε είχε μιλήσει για μείωση στον ΕΝΦΙΑ όχι άνω του 30%.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ