Κικίλιας: Με Τσίπρα δεν υπάρχει αισιόδοξο και θετικό μέλλον

«Αν είχε το σθένος ο Τσίπρας να κυκλοφορήσει στην αγορά θα έπαιρνε μια γεύση του τι πιστεύουν οι έλληνες πολίτες για την ανάπτυξη»

Κικίλιας: Αν σήμερα είναι Black Friday τη Δευτέρα θα είναι Black Monday

«Είναι εντυπωσιακό ότι ένας πρωθυπουργός υποβιβάζει τον εαυτό του σε επικοινωνιακό σύμβουλο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, για να μπορέσει να καταρρίψει τα επιχειρήματά μας, τα οποία κατά την άποψή μου είναι ατράνταχτα» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha ο Βασίλης Κικίλιας.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, τόνισε ότι τα θέματα της οικονομίας ενδιαφέρουν τους πάντες στην Ελλάδα και είπε για τον πρωθυπουργό ότι προσπαθεί να πείσει ότι τα πράγματα είναι μια χαρά, ότι βαίνουμε σε ένα περιβάλλον ανάπτυξης και οσωνούπω έρχονται οι επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας.

«Αν είχε το σθένος ο Τσίπρας να κυκλοφορήσει στην αγορά θα έπαιρνε μια γεύση του τι πιστεύουν οι έλληνες πολίτες για την ανάπτυξη»

«Εάν ο ίδιος είχε το σθένος, ή οι υπουργοί του, να κυκλοφορήσουν έξω και να πουν τα πράγματα πέρα και έξω από στοιχεία νούμερα, κλπ. στην πραγματική, οικονομία στην αγορά, στην κοινωνία, στα μαγαζιά, τις πρωτεύουσες, στη δυτική Αττική, στο κέντρο της Αθήνας, θα έπαιρνε μια γεύση του τι πιστεύουν οι Έλληνες πολίτες, για την ανάπτυξή του, για το φέσι των 100 δισ, τα οποία έχει φέρει τα τελευταία 2,5 χρόνια, στην ελληνική κοινωνία και στη χώρα» σχολίασε ο κ. Κικίλιας.

Υπενθύμισε επίσης ότι ο κ. Τσίπρας ήταν που έλεγε ότι θα κλείσει σύντομα η αξιολόγηση, τη δεύτερη με θετικό πρόσημο, ότι θα οριστικοποιηθούν τα μέτρα και οι τρόποι ελάφρυνσης του χρέους, ότι θα μπούμε στο προγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης και ότι θα αποκλιμακώσει τα πλεονάσματα.

«Είναι σε ασφυξία η ελληνική κοινωνία από την υπερφορολόγηση, εισφορές πάνω στις εισφορές»

«Πουθενά δεν τα είδαμε αυτά. Είναι σε ασφυξία η ελληνική κοινωνία από την υπερφορολόγηση, εισφορές πάνω στις εισφορές, ένα κομματικό κράτος παλαιού τύπου, πλήρης αδιαφορία και υπερφορολόγηση» συνέχισε ο κ. Κικίλιας και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι θέλει να διώξει ουσιαστικά όλους αυτούς οι οποίοι παράγουν στην ελληνική οικονομία.

«Αδιαφορεί γι αυτούς οι οποίοι αγωνίζονται, παλεύουν καθημερινά για το μεροκάματο και πλέον η κυβέρνησή τους, αυτή η κυβέρνηση της Αριστεράς, για το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίο μας μίλαγε κ.λπ. βάλλει ευθέως ενάντια στους φτωχούς, σε αυτούς με τα χαμηλά εισοδήματα» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

«Αισιόδοξο και θετικό μέλλον δεν υπάρχει μετά τις μειώσεις στο αφορολόγητο, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις»

Παράλληλα, είπε ότι αισιόδοξο και θετικό μέλλον δεν υπάρχει μετά τις μειώσεις στο αφορολόγητο, τις περικοπές σε μισθούς και συντάξεις και «το 4ο μνημόνιο που δεσμεύει τη χώρα».

Για το χρέος ο κ. Κικίλιας τόνισε πως μπήκαν οι βάσεις για να διευθετηθεί από το 2012 και οι εταίροι το χρωστάνε.

«Πρέπει να θυμίσω ότι εμείς είμαστε αξιωματική αντιπολίτευση. Ο κ. Τσίπρας κι η κυβέρνησή του, αυτή η παρέα, αυτή η ομάδα, υπερασπίστηκε τους φίλους του και τους κολλητούς του, οι οποίοι με τη συμπεριφορά τους τον χαρακτηρίζουν. Έκαναν σημαία τους το χρέος»

«Οι 153 βουλευτές της συμπολίτευσης αδιαφορούν για την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους»

Επιπρόσθετα επανέλαβε πως ειναι εμφανές αυτο που είπε χθες ο Κυριάκος Μητσοτάκης ότι οι 153 βουλευτές της συμπολίτευσης προσπαθούν να κάνουν τα πάντα και αδιαφορούν για την ελληνική κοινωνία, προκειμένου να παραμείνουν στις καρέκλες τους.

Στον αντίποδα -συνέχισε- ο Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΝΔ και πλέον οριζόντια η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας, ζητούν πάση θυσία μείωση της φορολογίας «και θα την επιβάλουμε», μείωση των δαπανών, μείωση του κράτους, μείωση του κόστους του ελληνικού Δημοσίου, προσέλκυση επενδύσεων και μεταρρυθμίσεις.

«Ο Τσίπρας πιστεύει στις συμβάσεις έργου, στα stage των 200 – 300 ευρώ. Θεωρεί ότι αυτό είναι το μέλλον»

«Έτσι ώστε να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας που μας καίνε. Καίει ότι τα νέα παιδιά στην Ελλάδα δεν είναι στην καρδιά της οικονομίας, αλλά στο περιθώριο αυτή τη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας πιστεύει στις συμβάσεις έργου, στα stage των 200 – 300 ευρώ. Θεωρεί ότι αυτό είναι το μέλλον. Οι νέοι άνθρωποι αξίζουν μια ευκαιρία και σε προσωπικό επίπεδο να προχωρήσουν και να είναι ευτυχισμένοι στην Ελλάδα» υπογράμμισε ο κ. Κικίλιας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ