Κινδύνεψε η ζωή της Τζένιφερ Λόρενς

Το αεροσκάφος της ηθοποιού αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όταν και οι δύο του κινητήρες σταμάτησαν να λειτουργούν.

jennifer_lawrence

Η ηθοποιός Τζένιφερ Λόρενς κινδύνεψε να χάσει τη ζωή της καθώς επέστρεφε με το ιδιωτικό της αεροπλάνο από την πατρίδα της που είχε πάει για να δει την οικογένειά της το Σάββατο.

Το αεροσκάφος της ηθοποιού αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική προσγείωση, όταν και οι δύο του κινητήρες σταμάτησαν να λειτουργούν, σύμφωνα με το E!.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού δικτύου, ο ένας από τους δύο κινητήρες σταμάτησε να λειτουργεί ενώ το αεροπλάνο πετούσε σε ύψος 31.000 πόδια αναγκάζοντας τους πιλότους να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα επιχειρώντας αναγκαστική προσγείωση.
Δυστυχώς, όμως ο εφιάλτης για την ηθοποιό μόλις ξεκινούσε. Κατά τη διαδικασία προσγείωσης και ο δεύτερος κινητήρας του αεροσκάφους βγήκε εκτός λειτουργίας. Οι πιλότοι διατηρώντας την ψυχραιμία τους κατάφεραν τελικά να προσγειώσουν το αεροπλάνο με ασφάλεια στο Μπάφαλο της Νέας Υόρκης.

Μετά από την περιπέτεια αυτή εκπρόσωποι της 26χρονης ηθοποιού δήλωσαν ότι η Τζένιφερ είναι καλά, αλλά πολύ κουρασμένη.

Κατά την προσγείωση το αεροδρόμιο είχε τεθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης και είχαν τρέξει προς βοήθεια πολλά οχήματα για να προσφέρουν βοήθεια σε περίπτωση που ήταν απαραίτητο. Κάτι το οποίο, ευτυχώς, δεν χρειάστηκε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ