«Κοριοί» σε τηλέφωνα κομμάτων και ποδοσφαιρικές ομάδες

Υπό τον έλεγχο της ΑΔΑΕ 51 ύποπτες τηλεφωνικές κλήσεις

Συνακροάσεις

Στο στόχαστρο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών αλλά και της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου Επικοινωνιών βρίσκονται οι 51 κλήσεις με συνακροάσεις. Οι συγκεκριμένες συνακροάσεις αφορούν στα τηλεφωνικά κέντρα του ΚΚΕ και στο Ποτάμι. Στον ΣΥΡΙΖΑ, την Ένωση Κεντρώων, τη Νέα Δημοκρατία αλλά και τις ΠΑΕ Ολυμπιακός και Παναθηναϊκος.

Από 13 διαφορετικές χώρες οι συνακροάσεις

Σύμφωνα με την «Ελευθερία του Τύπου» το ζητούμενο είναι να εντοπιστούν τα κέντρα των 13 χωρών τα οποία οργάνωσαν τις συνακροάσεις. Και στη συνέχεια να διαπιστωθεί αν έχει διαπραχθεί το έγκλημα των υποκλοπών.

Η εφημερίδα αποκαλύπτει ολόκληρο το έγγραφο του πορίσματος της ΑΔΑΕ από το πρώτο στάδιο των υποκλοπών, και τις επίμαχες ημερομηνίες κατά τις οποίες έγιναν οι κλήσεις. Επίσης, το έγγραφο αποκαλύπτει και τι προέκυψε από τους επιτόπιους ελέγχους στους παρόχους τηλεφωνίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μάλιστα μία κλήση τη Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2016 ο καλών μίλησε στην τηλεφωνήτρια, όπως αποκάλυψαν τα στελέχη του ΚΚΕ στην ΑΔΑΕ.

Η εφημερίδα γράφει ότι το πόρισμα της ΑΔΑΕ σημειώνει ότι υπάρχει ένδειξη ότι χρησιμοποιήθηκε η τεχνική της παραποίησης προέλευσης τηλεφωνημάτων.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ