Κορκίδης: Βαθιά θλίψη για την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό

«Τα ειδικά συνεργεία μπορούν ακόμα και τώρα να περιορίσουν τη θαλάσσια ρύπανση και την οικολογική καταστροφή»

να αντιμετωπίσουμε δυναμικά μία σειρά από νέες ανατροπές, ευκαιρίες και προκλήσεις για το μέλλον του πειραϊκού και ελληνικού επιχειρηματικού γίγνεσθαι

Τη βαθύτατη θλίψη του κι απογοήτευση εξέφρασε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς (ΕΒΕΠ), Βασίλης Κορκίδης, για την οικολογική καταστροφή στον Σαρωνικό από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα.

Βασίλης Κορκίδης: Τα συνεργεία μπορούν ακόμα και τώρα να περιορίσουν τη θαλάσσια ρύπανση και την οικολογική καταστροφή

Ειδικότερα, ο κ. Κορκίδης δήλωσε πως «στο λιμάνι του Πειραιά υπάρχει αρκετή τεχνογνωσία και τεχνολογία για την ασφάλεια από θαλάσσια ρύπανση, ώστε σε περίπτωση ατυχήματος να αποτρέπουν τέτοιες σοβαρές καταστάσεις».

«Δυστυχώς, προς απογοήτευση όλων, και χωρίς να γνωρίζουμε τις ακριβείς συνθήκες, τα μέτρα δεν λειτούργησαν αποτελεσματικά», σημείωσε ο κ. Βασίλης Κορκίδης.

«Όμως, πιστεύω ότι τα ειδικά συνεργεία, αφού σφράγισαν το ναυάγιο, μπορούν ακόμα και τώρα να περιορίσουν τη θαλάσσια ρύπανση και την οικολογική καταστροφή», συνέχισε ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιώς.

«Θλίβομαι για τις “μαύρες” εικόνες που βλέπουμε στη Σαλαμίνα, την Πειραϊκή, το Ελληνικό, τη Γλυφάδα και όλο το παραλιακό μέτωπο του Αργοσαρωνικού μας. Κρίμα!», κατέληξε ο κ. Κορκίδης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ