Κουρουμπλής: Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Πάλι καλά που δεν είπατε πως λόγω ρύπανσης θα είναι φθηνότερες και οι ξαπλώστρες

Κουρουμπλής: Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ

«Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ κύριε Θεοχαρόπουλε. Όχι εσείς», δήλωσε στη Βουλή, ο υπουργός Ναυτιλίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, κατα τη διάρκεια της απάντησής του σε κριτική του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάση Θεοχαρόπουλου, αναφορικά με το ναυάγιο του δεξαμενόπλοιου στη Σαλαμίνα με συνέπεια την οικολογική καταστροφή στο Σαρωνικό.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Σκυλεύετε πάνω σε ένα ατύχημα

«Αναφέρεστε στις ευθύνες μου. Δεν κάνατε ποτέ τον κόπο να έρθετε μια φορά στο υπουργείο, που είστε ένας τόσο μελετηρός και σε αγωνία ευρισκόμενος κοινοβουλευτικός άνδρας. Δεν ήρθατε μια φορά στο υπουργείο, να με ρωτήσετε τι γίνεται εδώ στο υπουργείο… Έχετε το δικαίωμα. Το κάνατε ποτέ, κύριε Θεοχαρόπουλε; Είστε αρχηγός κόμματος. Ήρθατε ποτέ στο υπουργείο να μου ζητήσετε εξηγήσεις τι κάνουμε σ’ αυτό το υπουργείο ή να μας ελέγξετε ή να μας καθοδηγήσετε, να μας πείτε τις ιδέες σας; Παρά μόνο έρχεστε και λέτε να παραιτηθώ. Θα το κρίνουν άλλοι αυτό, κύριε Θεοχαρόπουλε. Όχι εσείς», είπε χαρακτηριστικά, ενώ απευθυνόμενος στους βουλευτές που τον επικρίνουν, σημείωσε: «Σκυλεύετε πάνω σε ένα ατύχημα».

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Πάλι καλά που δεν είπατε πως λόγω ρύπανσης θα είναι φθηνότερες και οι ξαπλώστρες

Από την πλευρά του ο κ. Θεοχαρόπουλος επέρριψε βαρύτατες ευθύνες για τη διαχείριση του ναυτικού ατυχήματος, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι οι εξελίξεις είναι σοκαριστικές.

«Φτάσατε στο σημείο να προβείτε σε απαράδεκτες δηλώσεις, κύριε υπουργέ. Να συνιστάτε στους πολίτες τις πρώτες ημέρες να πάνε για κολύμπι στις ακτές της Αττικής. Πάλι καλά που δεν τους είπατε ότι λόγω της ρύπανσης θα είναι φθηνότερες και οι ξαπλώστρες. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε εκείνες τις ημέρες», τόνισε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ