Κουρουμπλής: Η παραίτησή μου στη διάθεση του πρωθυπουργού

«Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται στον Σαρωνικό-Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά»

Κουρουμπλής: Θα το κρίνουν άλλοι αν πρέπει να παραιτηθώ

«Θέτω εαυτόν πάντα στη διάθεση του πρωθυπουργού», τόνισε σήμερα ο υπουργός Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής, αναφορικά με το ενδεχόμενο παραίτησής του έπειτα από την τεράστια οικολογική καταστροφή που βιώνει ο ευρύτερος Σαρωνικός, εξαιτίας της βύθισης του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη 2», στη Σαλαμίνα.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται

Ειδικότερα, ο κ. Κουρουμπλής σε τοποθέτησή του στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», σημείωσε τη βεβαιότητά του πως σε 20-25 μέρες δεν θα υπάρχει καμία αρνητική εικόνα. «Η κατάσταση δείχνει να εξομαλύνεται. Ήδη σε σχέση με χθες, σήμερα υπάρχει διαφορά. Χωρίς υπερβολές η εικόνα είναι εντελώς διαφορετική», είπε χαρακτηριστικά.

Ο υπουργός Ναυτιλίας τόνισε πως πραγματοποιείται μια γιγαντιαία προσπάθεια για την απορρύπανση και έχουν επιστρατευθεί τρεις ειδικές εταιρίες που ειδικεύονται σε τέτοια ζητήματα.

Σχετικά με τις καταγγελίες περί μη τήρησης των κανόνων ασφάλειας στο δεξαμενόπολοιο είπε πως «όλα ελέγχονται. Η εντολή που έδωσα είναι πως τα πάντα ελέγχονται. Και σε μένα δημιουργεί κάποιες απορίες όλη η διαδικασία».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ