Κουτσούμπας: «Δεν τελειώνουμε μ’ αυτά τα μέτρα καρμανιόλα»

«Τα «αντίμετρα δεν αποτελούν αντίδοτο γι' αυτά που έρχονται»

ΚΚΕ: Καθαρά για αποπροσανατολισμό η αντιπαράθεση για τη Δικαιοσύνη

«Δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα καρμανιόλα της κυβέρνησης με τους θεσμούς» τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, επισημαίνοντας ότι τα «αντίμετρα δεν αποτελούν αντίδοτο γι’ αυτά που έρχονται».

Κουτσούμπας: «Δεν τελειώνουμε μ’ αυτά τα μέτρα καρμανιόλα»

Ειδικότερα, ο κ. Κουτσούμπας, σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, μεταξύ άλλων, τόνισε: «Δυστυχώς δεν τελειώνουμε με αυτά τα νέα μέτρα καρμανιόλα, με τη νέα συμφωνία, επί της ουσίας ένα νέο μνημόνιο». Ο γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε πως με τη συμφωνία με τους εταίρους «ανοίγουν πάρα πολλά κανάλια έτσι ώστε να νομοθετηθούν μετά το 2019 και το 2020 και άλλα αντιλαϊκά μέτρα».

«Τα αντίμετρα θα ενισχύσουν άμεσα και έμμεσα πάλι τις μεγάλες επιχειρήσεις»

Όσον αφορά στα αντίμετρα, ο κ. Δημήτρης Κουτσούμπας εξήγησε ότι «όλο αυτό το λεγόμενο κομμάτι των αντίμετρων θα ενισχύσει και άμεσα και έμμεσα πάλι μεγάλες επιχειρήσεις…Τα αντίμετρα δεν αποτελούν αντίδοτο στην πολιτική στήριξης ομίλων αλλά είναι απαραίτητο κομμάτι αυτής. Δεν ήταν κάποια σκληρή και ευφυή διαπραγμάτευση από τους κυρίους της κυβέρνησης».

«Πετάνε στο λαό ένα ξεροκόμματο και ζητάνε και ευγνωμοσύνη»

Σε ερώτημα του δημοσιογράφου κατά πόσο το ΚΚΕ πρόκειται να ψηφίσει τα αντίμετρα, ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «θα δούμε καταρχήν πώς θα έρθουν και τι θα λένε συγκεκριμένα. Ως πακέτο αποκλείεται να τα ψηφίσουμε και τα αντίμετρα και τα μέτρα πολύ περισσότερο». Καταλήγοντας, ο γ.γ. του ΚΚΕ τόνισε πως αποτελεί πρόκληση «αυτοί που εξαθλιώνουν το λαό μας, να πετάνε ένα ξεροκόμματο και να ζητούν και ευγνωμοσύνη, γιατί για αυτό πρόκειται».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ