Κουτσούκος: Επιβάλλεται φόρος στο φόρο από την κυβέρνηση

Κουτσούκος: Επιβάλλεται φόρος στο φόρο από την κυβέρνηση

«Δεν έχει τέλος η συνεχής φορολογική επιβάρυνση των Ελλήνων πολιτών. Από Δευτέρα όσοι φορολογούμενοι προσέλθουν στις τράπεζες για να καταβάλουν τους οφειλόμενους φόρους θα πληρώσουν και κάτι παραπάνω με βάση τιμολόγιο που θα καθορίσουν οι Τράπεζες», αναφέρει ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιάννης Κουτσούκος, κατηγορώντας το υπουργείο Οικονομικών ότι δεν ευσταθεί ο ισχυρισμός του «ότι έτσι εξοικονομεί 10 εκ. ευρώ».

Γιάννης Κουτσούκος: Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται καθημερινά το νέο φορολογικό δόγμα “λίγα από πολλούς” προς δόξαν της “Πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης

Όπως εξηγεί,  «το υπουργείο Οικονομικών δεν λέει για το πόσο θα επιβαρυνθούν οι πολίτες, καθώς δεν έχει διαπραγματευθεί το τιμολόγιο με τις τράπεζες με αποτέλεσμα το κόστος για τους πολίτες να είναι πολλαπλάσιο του κόστους που θα καταβάλει το υπουργείο Οικονομικών για την ίδια συναλλαγή». «Δυστυχώς, επιβεβαιώνεται καθημερινά το νέο φορολογικό δόγμα “λίγα από πολλούς” προς δόξαν της “Πρώτη φορά Αριστερά” κυβέρνησης», καταλήγει ο κ. Κουτσούκος.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ