Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο της Κω

Κανονικά λειτουργεί το αεροδρόμιο της Κω

Με απόλυτη ασφάλεια λειτουργεί το αεροδρόμιο της Κω, μετά τον καταστροφικό σεισμό που έπληξε το νησί τα ξημερώματα, με τις πτήσεις να διεξάγονται κανονικά από και προς τον αερολιμένα, σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Fraport.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την διαχειρίστρια εταιρεία, πραγματοποιήθηκαν άμεσα όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση της ασφάλειας επιβατών και πτήσεων και την αποκατάσταση της ομαλής λειτουργίας του αεροδρομίου. Έχει ελεγχθεί διεξοδικά ο διάδρομος προσγείωσης-απογείωσης, καθώς και όλες οι κτιριακές εγκαταστάσεις για τυχόν ζημιές.

Επισημαίνεται ότι δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί ή σοβαρές ζημιές, ενώ στους χώρους όπου σημειώθηκαν μικρές υλικές ζημιές πραγματοποιούνται ήδη καθαρισμός και αποκατάσταση. Όλοι οι άνθρωποι της Fraport Greece εργάζονται εντατικά, προκειμένου το αεροδρόμιο να είναι σε θέση να υποστηρίξει πλήρως όλες τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και των εθνικών φορέων διαχείρισης κρίσεων.

Μικρές καθυστερήσεις στις προγραμματισμένες πτήσεις

Αναφορικά με τις ήδη προγραμματισμένες πτήσεις παρατηρούνται μόνο μικρές καθυστερήσεις, οι οποίες αναμένεται να εξομαλυνθούν κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οι επιβάτες καλούνται να επικοινωνήσουν με αεροπορικές εταιρείες και tour operators, προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τον προγραμματισμό των πτήσεών τους.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ