Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση ενοχοποιεί την υγιή επιχειρηματικότητα

«Αυτοί μπορεί να παραμένουν απροσάρμοστοι σε κάθε εξέλιξη, η χώρα, όμως, δεν μπορεί να μένει δέσμια παθογενειών του παρελθόντος»

Θεοχαρόπουλος: Στοχος η 2η θέση στις εκλογές για το Κίνημα Αλλαγής

«Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμένουν απροσάρμοστοι σε κάθε εξέλιξη, η χώρα, όμως, δεν μπορεί να μένει δέσμια παθογενειών του παρελθόντος, απομακρύνοντας κάθε νέα ιδέα και επένδυση. Επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική σε αυτόν τον τόπο», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, σε τοποθέτησή του για τον περιορισμό της χρήσης της ηλεκτρονικής εφαρμογής BEAT των ταξί, κάνοντας λόγο για αντιμεταρρύθμιση και ενοχοποίηση της επιχειρηματικότητας.

Θανάσης Θεοχαρόπουλος: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις προωθούμενες αλλαγές στον χώρο των ταξί, ενοχοποιεί την υγιή επιχειρηματικότητα

Ειδικότερα, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ανέφερε ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με τις προωθούμενες αλλαγές στον χώρο των ταξί, ενοχοποιεί την υγιή επιχειρηματικότητα, υιοθετώντας παλαιοκομματικές πρακτικές ενός αδιέξοδου συντεχνιασμού. Η επιστροφή στο παρελθόν με αντιμεταρρυθμίσεις δεν μπορεί να είναι η λύση στα σημερινά προβλήματα της χώρας».

«Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμένουν απροσάρμοστοι σε κάθε εξέλιξη, η χώρα, όμως, δεν μπορεί να μένει δέσμια παθογενειών του παρελθόντος»

Ο κ. Θεοχαρόπουλος επισήμανε ότι το δικαίωμα των πολιτών-επιβατών να επιλέγουν και να αξιολογούν τις παρεχόμενες υπηρεσίες δεν μπορεί να αμφισβητείται και κάλεσε την κυβέρνηση, έστω και την ύστατη στιγμή, να αντιληφθεί το λάθος της και να μην καταθέσει ένα τέτοιο σχέδιο νόμου προς ψήφιση. «Η κυβέρνηση και ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να παραμένουν απροσάρμοστοι σε κάθε εξέλιξη, η χώρα, όμως, δεν μπορεί να μένει δέσμια παθογενειών του παρελθόντος, απομακρύνοντας κάθε νέα ιδέα και επένδυση. Επιτέλους, να επιστρέψει η κοινή λογική σε αυτόν τον τόπο» τόνισε.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ