Κύπελλο Ελλάδας: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Άρης τα ζευγάρια των ημιτελικών

ΠΑΟΚ

Τα ζευγάρια ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός και ΑΕΚ-Αρης αναδείχτηκαν από τη σημερινή διαδικασία κλήρωσης της ημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδας, η οποία ολοκληρώθηκε στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή. Ο πρόεδρος της επιτροπής κυπέλλου της ομοσπονδίας, Μάνος Γαβριηλίδης, μίλησε, μετά την κλήρωση, για την έδρα του τελικού, αλλά κι αν αυτός θα γίνει με την παρουσία φιλάθλων:

«Πάντα η πρόθεση της ομοσπονδίας είναι να γίνεται με κόσμο. Η απόφαση το να μη γίνει είναι πάντα της πολιτείας. Η πολιτεία εξετάζει τους λόγους με την αστυνομία κι ανάλογα αποφασίζει ότι δεν θα γίνει. Δεν νομίζω ότι υπάρχει πρόθεση οποιαδήποτε στιγμή κι αν ήταν να πει η ομοσπονδία ότι δεν θα γίνει με κόσμο. Το αντίθετο».

Για το αν θα γίνει ο τελικός στο ΟΑΚΑ με οποιοδήποτε ζευγάρι ή τίθεται θέμα Καυτανζογλείου, δήλωσε: «Η απόφαση για το πού θα γίνει ο τελικός είναι της εκτελεστικής επιτροπής βάσει της προκήρυξης που έχουμε. Οπότε θα δούμε ποιοι θα παίξουν στον τελικό και τι θα αποφασίσει η επιτροπή».

Για τη δική του ευχή ενόψει των αγώνων ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού: «Δική μου ευχή να γίνουν δύο καλά παιχνίδια, να πάρουν την ευκαιρία όπως έγινε και στο βόλεϊ. Να γίνουν καλοί αγώνες και από τις τέσσερις ομάδες και να πάει ο καλύτερος στον τελικό».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ