Κυριακή Κατσογρεσάκη: Μια καλλονή από την Κρήτη που είναι αεροσυνοδός της βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας

Η Κυριακή Κατσογρεσάκη είναι η προσωπική αεροσυνοδός της Βασιλικής οικογένειας της Σαουδικής Αραβίας. Μοναδική Ελληνίδα σε αυτόν τον ρόλο.

Η καλλονή Κρητικιά ξεκίνησε ως απλή αεροσυνοδός, έγινε μέλος της Emirates και πλέον συνοδεύει τον σεΐχη της Σαουδικής Αραβίας στα ταξίδια του, αφού είναι μία από τις δύο προσωπικές αεροσυνοδούς του.

Τις εμπειρίες της και το πώς απογείωσε το μέλλον της στη Μέση Ανατολή περιέγραψε στην εκπομπή του alpha «Μετά τα Μεσάνυχτα».

«Σπούδασα φιλοσοφική αλλά η φιλοσοφία  των ταξιδιών με μάγεψε περισσότερο. Το όνειρο μου ήταν να ταξιδέψω σε όλον τον κόσμο. Με επέλεξαν ανάμεσα σε 700 κοπέλες.

Στην αρχή αγχώθηκα όταν μου είπαν ότι πρόκειται για τη βασιλική οικογένεια  επειδή είχα ακούσει ιστορίες ότι είναι αυστηροί αλλά τελικά είναι πολύ καλοί και ευγενικοί».

Σήμερα κάνει τη ζωή των ονείρων της. Ταξίδια σε εξωτικά μέρη, με εξαιρετικές απολαβές αλλά και περιορισμούς. Η ζωή στο παλάτι είναι παραμυθένια.

Έχουμε δικό μας χώρο, πισίνα, γυμναστήριο, μασάζ και κάθε πολυτέλεια.

Ονειρεύτηκε να γίνει αεροσυνοδός και το έκανε στο ανώτατο επίπεδο. Η Κυριακή στοχεύει ψηλότερα και ονειρεύεται να γίνει η προσωπική πιλότος της βασιλικής οικογένειας.

«Εκπαιδεύομαι για να γίνω πιλότος. Και πού ξέρετε μπορεί να γίνω η προσωπική πιλότος του Σείχη. Γιατί όλα είναι πιθανά».

Πηγή: star.gr

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ