Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λουκά Παπαδήμο

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τον Λουκά Παπαδήμο

Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός τραυματισμένος ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, μετά την τρομοκρατική επίθεση με παγιδευμένο φάκελο, σήμερα το απόγευμα.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ο πρώην πρωθυπουργός έφερε αρκετά επιφανειακά τραύματα από την έκρηξη στον θώρακα, την κοιλιά και τους μηρούς και υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία. Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα, για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου:

Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».
Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλιά και τους μηρούς, υπεβλήθη σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.
Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής υποβάλλεται.
Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.
Οι συνοδοί του, έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Διαβάστε επίσης: Έκρηξη στο αυτοκίνητο του Λουκά Παπαδήμου

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ