Μανιάτης: Μήνυμα ανατροπής της πολιτικής στασιμότητας

«Ηγεμονία στον Προοδευτικό Χώρο, με στρατηγική ήττα και αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ»

Μανιάτης: Μήνυμα ανατροπής της πολιτικής στασιμότητας

Mήνυμα ανατροπής της πολιτικής στασιμότητας στέλνει ο υποψήφιος για την ηγεσία του υπό διαμόρφωση νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς, κ. Γιάννης Μανιάτης.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σε τοποθέτησή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Star Κεντρικής Ελλάδας», τόνισε μετά την περιοδεία του στη Χαλκίδα:

«Έχω γυρίσει όλη την χώρα. Τα μηνύματα είναι δύο: Ενδιαφέρον για το εγχείρημα και κλίμα ανατροπής, που θα βγάλει την παράταξη από τη στασιμότητα. O απλός κόσμος είναι πιο μπροστά από μας. Σκέφτεται αντισυμβατικά και αντισυστημικά. Διαφορετικά απ’ αυτό που προβάλλεται δημόσια», σημείωσε ο κ. Μανιάτης.

«Ο κόσμος της παράταξης δεν πιστεύει πλέον στα ημίμετρα, δεν θέλει βήματα σημειωτόν. Έχει βαρεθεί τις γνωστές φιγούρες, που δοκιμάστηκαν. Ψάχνει την Ανατροπή της Στασιμότητας. Ξέρει ότι η μεγάλη και νέα Προοδευτική Παράταξη θέλει νέα ηγεσία», επεσήμανε ο υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς.

Σύμφωνα με τον κ. Μανιάτη η Δημοκρατική Παράταξη έχει μεγάλες δυνατότητες πολιτικές και εκλογικές αρκεί να επιλεγεί «νέα ηγεσία Ανατροπής και όχι Στασιμότητας με ξεκάθαρους πολιτικούς στόχους:

α) Ηγεμονία στον Προοδευτικό Χώρο, με στρατηγική ήττα και αποδυνάμωση του ΣΥΡΙΖΑ

β) Ανακοπή του Συντηρητισμού με ακύρωση της καταστροφικής αυτοδυναμίας της ΝΔ», κατέληξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, κ. Γιάννης Μανιάτης.

 

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ