Ματ Ντέιμον: Υπάρχουν και άντρες που δεν παρενοχλούν σεξουαλικά

Ματ Ντέιμον: Υπάρχουν και άντρες που δεν παρενοχλούν σεξουαλικά

O Ματ Ντέιμον προκάλεσε πρόσφατα έντονες αντιδράσεις με τα σχόλιά του σχετικά με τα θύματα και τους θύτες σεξουαλικών σκανδάλων και παρενοχλήσεων που έχουν ξεσπάσει το τελευταίο διάστημα στο Χόλιγουντ.

Αρκετές γυναίκες ηθοποιοί απάντησαν στον Ντέιμον, καταδικάζοντας τη στάση του, ανάμεσά τους η Μίνι Ντράιβερ και η Αλίσια Μιλάνο. Τώρα ο Ντέιμον πηγαίνει ένα βήμα πιο πέρα και δήλωσε ότι οι άνδρες του Χόλιγουντ που δεν είναι θηρευτές πρέπει να μιλήσουν κι αυτοί.

Ματ Ντέιμον: Οι περισσότεροι που ξέρω δεν παρενοχλούν σεξουαλικά

«Βρισκόμαστε σε αυτή τη στιγμή ξεκαθαρίσματος και αυτό είναι πολύ καλό, αλλά σκέφτομαι ότι ένα πράγμα για το οποίο δεν μιλάμε είναι ότι εκεί έξω υπάρχουν κι ένα σωρό άντρες – η πλειοψηφία των αντρών που ξέρω εγώ- που δεν το κάνουν αυτό το πράγμα (σεξουαλική παρενόχληση) και των οποίων οι ζωές δεν πρόκειται να επηρεαστούν», είπε χαρακτηριστικά στο Business Insider.

«Αν πρέπει να δηλώσω κάτι για σεξουαλική παρενόχληση, δεν με νοιάζει, θα το δηλώσω, θα το είχα δηλώσει από πριν, δεν το κάνω και οι περισσότεροι από τους ανθρώπους που ξέρω δεν το κάνουν», είπε.

 

Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ