Σε 24ωρη απεργία το Μετρό την Πέμπτη

το θερινό πρόγραμμα

Σε απεργία στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό προχωράει την Πέμπτη, 26 Οκτωβρίου, το σωματείο της ΣΤΑ.ΣΥ (ΣΕΛΜΑ), διαμαρτυρόμενο για «το χάος που οδηγεί τις αστικές συγκοινωνίες της Αθήνας η επικείμενη ιδιωτικοποίηση με την ένταξη τους στο υπερταμείο αποκρατικοποιήσεων».

Συγκεκριμένα, όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, αν και οι εκπρόσωποι των εργαζομένων λειτουργίας του Μετρό της Αθήνας έχουν εκφράσει τη στήριξή τους στη μετάβαση στη νέα εποχή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου, κάνουν λόγο για το χάος που έχει προκληθεί από την άμεση κατάργηση της χάρτινης μηνιαίας κάρτας στις αρχές Οκτωβρίου και την αντικατάσταση της από «έξυπνη» κάρτα.

«Ατελείωτες ώρες αναμονής μπροστά από τα εκδοτήρια»

«Το χάος αυτό που εκτός από τους εργαζόμενους το βιώνουν πλέον και οι εκατοντάδες χιλιάδες επιβατών που χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Το βιώνουν καθημερινά στις ατέλειωτες ώρες αναμονής στημένοι στις τεράστιες ουρές μπροστά από τα εκδοτήρια για την έκδοση ηλεκτρονικής κάρτας απεριορίστων διαδρομών, από εργαζόμενους στα πρόθυρα κατάρρευσης από την ένταση των ατελείωτων ωρών εργασίας χωρίς κανένα διάλλειμα», σημειώνεται στην ανακοίνωση του Σωματείου Εργαζομένων Λειτουργίας Μετρό Αθήνας.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ