Μητσοτάκης: Δεν εμπιστεύομαι την κυβέρνηση για την τρομοκρατία

Μητσοτάκης: Αν θέλετε επενδύσεις, ήρθατε στη σωστή διεύθυνση

Επίθεση στην κυβέρνηση για το θέμα της τρομοκρατίας, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, μιλώντας στην παρουσίαση του βιβλίου του Θοδωρή Πελαγίδη με τίτλο «Μέση Γη, η επιστροφή του πολιτικού κέντρου».

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Νέα αυγά του φιδιού επωάζονται, η πολιτεία οφείλει να συντρίψει την τρομοκρατία με αποφασιστικότητα»

«Δεν έχω εμπιστοσύνη ότι αυτή η κυβέρνηση έχει την βούληση και την δυνατότητα να αντιμετωπίσει τη νέα γενιά τρομοκρατίας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε: «Νέα αυγά του φιδιού επωάζονται, η πολιτεία οφείλει να συντρίψει την τρομοκρατία με αποφασιστικότητα, ωστόσο τα συμπαθητικά λόγια δεν αρκούν, τα δείγματα γραφής της κυβέρνησης είναι αντίθετα από αυτά που απαιτούνται.

Η κυβέρνηση νομοθέτησε την αποφυλάκιση του Σάββα Ξηρού και την ακύρωση των φυλακών υψίστης ασφαλείας». Ο κ. Μητσοτάκης έκανε και προσωπική αναφορά λέγοντας: «Ήμουν 21 ετών όταν βίωσα την δολοφονία του Παύλου Μπακογιάννη. Τότε ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης είπε ότι “χρέος μας ήταν να σταθούμε όρθιοι και να υπερασπιστούμε την δημοκρατία και τους θεσμούς της”. Αυτό είναι το χρέος μας, να σταθούμε αποφασιστικά απέναντι στην τρομοκρατία αλλά και στις αντιλήψεις που την τροφοδοτούν και να μη αφήσουμε την κρίση της οικονομίας να γίνει κρίση της δημοκρατίας…Αυτό είναι το υπέδαφος του φυτρώνουν τα άνθη του κακού».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ