Μητσοτάκης: Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους

Πρωτοβουλία Μητσοτάκη για την οδική ασφάλεια στην Κρήτη

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια» σημειώνει στο μήνυμά του προς όσους πέτυχαν σε σχολές, έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, μη ξεχνώντας ωστόσο κι όσους δεν τα κατάφεραν ή όσους δεν πέτυχαν την εισαγωγή τους, τονίζοντας πως στόχος του είναι μια Ελλάδα που θα δίνει ευκαιρίες σε όλους.

Στη δήλωσή του ο πρόεδρος της ΝΔ τονίζει προς τα παιδιά που μπήκαν σε σχολές, πως ξεκινά σήμερα μία νέα περίοδος στη ζωή τους, συγχαίροντάς τα, τόσο αυτά, όσο και τις οικογένειες και τους καθηγητές τους, που στάθηκαν στο πλάι τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

«Για πολλούς από σας ξεκινά σήμερα μια νέα περίοδος στη ζωή σας. Σας συγχαίρω, μαζί με τις οικογένειές σας και τους καθηγητές σας, που στάθηκαν πλάι σας, σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια. Στα φοιτητικά σας χρόνια θα ζήσετε σπουδαίες εμπειρίες. Εύχομαι να τα χαρείτε με κάθε τρόπο. Να αποκτήσετε γνώσεις, ερεθίσματα, παραστάσεις που θα ανοίξουν τους ορίζοντές σας και θα σας δώσουν εργαλεία για να προχωρήσετε όπως θέλετε στη ζωή σας.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στόχος, μια Ελλάδα που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές

Δική μου έγνοια είναι να σπουδάσετε σε πανεπιστήμια και ΤΕΙ σύγχρονα, οργανωμένα, λειτουργικά, που θα δίνουν πτυχία με αξία και αντίκρισμα στην πραγματική ζωή» είπε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος θέλησε να στείλει ένα μήνυμα και σε όσα παιδιά δεν θα σπουδάσουν, αλλά θα μπουν από τώρα στις δυσκολίες της καθημερινότητας.

«Στόχος μας είναι μια Ελλάδα που δίνει ευκαιρίες σε όλους. Που δίνει δουλειές. Που δίνει σε όλους τη δυνατότητα να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους, όποιες και αν είναι αυτές.

«Ιδίως οι νέοι- μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο»

Η ζωή είναι ένας συνεχής αγώνας, με καλές και κακές στιγμές. Αυτό που περισσότερο μετράει είναι η όρεξη, το πείσμα, η εργατικότητα, η φιλοδοξία.

Δικός μας στόχος είναι να φτιάξουμε μια Ελλάδα όπου η ελπίδα είναι ζωντανή, όπου οι Έλληνες -ιδίως οι νέοι- μπορούν να ελπίζουν σε κάτι καλύτερο. Καλή συνέχεια σε όλους» κατέληξε στο μήνυμά του ο κ. Μητσοτάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ