Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει ισχυρή και υπερήφανη

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει ισχυρή και υπερήφανη

«Σήμερα, είναι μια ημέρα μνήμης, συγκίνησης και περηφάνιας για όλους τους Έλληνες. Η 28η Οκτωβρίου υπογραμμίζει την ενότητα του Έθνους μας. Την πίστη του στην ελευθερία και την αποστροφή του σε κάθε μορφή ολοκληρωτισμού», επισημαίνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

«Η σκέψη όλων μας είναι σήμερα στη Γενιά του ’40. Τη γενιά των πατεράδων και των παππούδων μας, από τους οποίους ελάχιστοι είναι ακόμα στη ζωή. Μια γενιά προκομμένη, που κατάφερε μέσα από τα συντρίμμια του πολέμου, της κατοχής και του εμφυλίου να χτίσει μια σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα», τονίζει ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Έχουν το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη μας. Και τη διαβεβαίωσή μας ότι η Ελλάδα θα συνεχίσει το σπουδαίο ταξίδι της στην ιστορία, ξεπερνώντας τα σημερινά της προβλήματα», διαβεβαιώνει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Ελλάδα θα ξαναγίνει ισχυρή και υπερήφανη

«Η Ελλάδα θα ξαναγίνει ισχυρή και υπερήφανη. Με αποφασιστικό λόγο και ρόλο για όσα συμβαίνουν στην Ευρώπη και τον κόσμο. Με ευημερία, ασφάλεια, και δικαιώματα για όλους τους Έλληνες. Αυτός είναι ο πατριωτισμός της δικής μας γενιάς. Χρόνια πολλά σε όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες», καταλήγει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, στο μήνυμά του για την Εθνική Επέτειο για την 28η Οκτωβρίου.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ