«Προτεραιότητα όλων μας η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον»

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα όλων μας η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον

Tον βρεφονηπιακό σταθμό «ΒΑΦΕΙΑΔΑΚΕΙΟΝ», στους Αγίους Αναργύρους, επισκέφθηκε σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρακολούθησε μαζί με τον αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο την παιδική χριστουγεννιάτικη γιορτή.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Εκκλησία της Ελλάδος προσφέρει ένα αθόρυβο, αλλά εξαιρετικά πολύτιμο έργο

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αφού συνεχάρη όλους τους συντελεστές αυτής της θαυμάσιας προσπάθειας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ιδρύματος, την Εκκλησία της Ελλάδος και βέβαια τους εργαζόμενους, οι οποίοι, όπως είπε, με τόσο μεγάλη φροντίδα προσέχουν και δίνουν γνώση και στα νέα παιδιά, τόνισε πως αποδίδει πάρα πολύ μεγάλη σημασία στην προσχολική αγωγή και θεωρεί μέγιστη πολιτική προτεραιότητα κάθε οργανωμένου κράτους να δίνεται η δυνατότητα σε όλα τα παιδιά να έχουν πρόσβαση σε ποιοτικούς παιδικούς σταθμούς.

Ο κ. Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στον ρόλο της Εκκλησίας, επισημαίνοντας πως είναι πάντα ένας σταθερός αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια, προσθέτοντας ότι είναι αρωγός του κράτος σε όλη την προσπάθεια την οποία καταβάλλει να στηρίξει σήμερα τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας. «Η Εκκλησία της Ελλάδος, σε όλες της τις εκφάνσεις, προσφέρει ένα αθόρυβο, αλλά εξαιρετικά πολύτιμο έργο. Διαφυλάσσοντας σήμερα την κοινωνική συνοχή η οποία δοκιμάζεται, αλλά προσφέροντας και αξίες και ήθος σε μία κοινωνία η οποία συχνά αναζητεί προσανατολισμό» σημείωσε, υπογραμμίζοντας ότι η χώρα πρέπει να κάνει ένα μεγάλο άλμα στο μέλλον, με σεβασμό στην ιστορία της, στις αρχές της και στις παραδόσεις της, καθώς κανένα έθνος δεν μπορεί να προοδεύσει αν δεν καταλάβει και αν δεν γνωρίζει από που προέρχεται.

«Προτεραιότητα όλων μας να φροντίζουμε η επόμενη γενιά να έχει ένα καλύτερο μέλλον από την προηγούμενη»

«Αυτές τις μέρες, ας στρέψουμε όλοι το βλέμμα μας σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη. Ας ανακαλύψουμε περισσότερη αγάπη, περισσότερη στοργή, περισσότερη φροντίδα μέσα στις ίδιες μας τις ψυχές. Και ας αναζητήσουμε ο καθένας στη δική του εσωτερική πίστη την απάντηση στα δύσκολα ερωτήματα, τα οποία μας βασανίζουν. Και η πίστη, ναι, μερικές φορές μακαριότατε είναι και αρωγός σε γεγονότα, τα οποία δεν μπορούν να έχουν καμία άλλη ερμηνεία. Θέλω να ευχηθώ σε όλες και σε όλους καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές, με αγάπη, ευτυχία και υγεία σε εσάς και στις οικογένειές σας.

Στους γονείς, να χαίρεστε και να καμαρώνετε τα παιδάκια σας. Να τα βλέπετε να μεγαλώνουν γερά, υγιή και αγαπημένα. Διότι η προτεραιότητα όλων μας -πρώτα απ’ όλα είμαστε γονείς και μετά είμαστε πολιτικοί- είναι να φροντίζουμε η επόμενη γενιά να έχει ένα καλύτερο μέλλον από την προηγούμενη. Να είστε καλά, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους» κατέληξε ο πρόεδρος της ΝΔ.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ