«Η φλόγα της ΝΔ φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας»

«Ζητάμε την θετική ψήφο για να αλλάξουμε όλα όσα πρέπει για την χώρα μας»

«Η φλόγα της ΝΔ φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας»

«Είμαστε ένα κόμμα των πολλών, μία γνήσια λαϊκή παράταξη, αντίθετα με εκείνους που θέλουν να διχάσουν, εμείς ανοίγουμε την αγκαλιά μας και λέμε σε όλους τους Έλληνες ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα γιατί μπορούμε καλύτερα», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης στο Μενίδι για τα εγκαίνια των γραφείων της ΝΟΔΕ Βόρειας Αττικής και τους εορτασμούς της επετείου για τα 43 χρόνια από την ίδρυση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η φλόγα της ΝΔ μας φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας

«43 χρόνια μετά, η φλόγα της ΝΔ παραμένει δυνατή. Μας φωτίζει τον δρόμο της ελευθερίας και της δημοκρατίας. Μας θυμίζει ότι το χρέος μας απέναντι στην ιστορία δεν έχει τελειώσει» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

«Η ΝΔ είναι ένα κόμμα ανοικτό σε όλους όσοι θέλουν να συνδράμουν σε μία σκληρή εποχή απαξίωσης της πολιτικής και σε όσους θέλουν να συμβάλλουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Η ΝΔ είναι η μεγαλύτερη πολιτική δύναμη της Ελλάδας. Επάνω μας ακουμπάνε όλοι ακόμη κι εκείνοι που δεν μας ψηφίζουν και σύντομα θα της δοθεί ξανά η εντολή να κυβερνήσει και αυτή είναι η μεγάλη μας ευθύνη και η αποστολή μας. Αυτή τη μάχη θα την κερδίσουμε μαζί και μαζί θα γράψουμε μία νέα ιστορία», επεσήμανε ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κατάσταση στη Ελλάδα σήμερα είναι το αποτέλεσμα της μεγαλύτερης πολιτικής απάτης που έγινε ποτέ», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, υπενθυμίζοντας τις υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ από «το σκίσιμο των μνημονίων που τώρα τα υπογράφουν δύο δύο», μέχρι «τις υποσχέσεις παροχών που μετατράπηκαν σε νέα μέτρα”.

«Η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου»

«Η γενιά των 360 ευρώ είναι δημιούργημα των κυρίων Τσίπρα και Καμμένου», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως «οι εργαζόμενοι των 450 και των 500 ευρώ από το 2019 και μετά θα πληρώσουν για πρώτη φορά φόρους».

«Ζητάμε την θετική ψήφο για να αλλάξουμε όλα όσα πρέπει για την χώρα μας»

«Είμαστε έτοιμοι, έχουμε το σχέδιο την βούληση και τους ανθρώπους για να προχωρήσουμε, δεν ζητάμε την ψήφο μόνο για να φύγει μία ηθικά απαξιωμένη κυβέρνηση ζητάμε την θετική ψήφο για να αλλάξουμε όλα όσα πρέπει για την χώρα μας», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

«Η Νέα Δημοκρατία είναι η πολιτική Παράταξη που ταυτίζει το Έθνος με το λαό, την πατρίδα με τους ανθρώπους της, την Πολιτεία με τους πολίτες της, την εθνική ανεξαρτησία με τη λαϊκή κυριαρχία, την πρόοδο με το κοινό αγαθό, την πολιτική ελευθερία με την έννομη τάξη και την κοινωνική δικαιοσύνη. Αυτά ανέφερε η ιδρυτική διακήρυξη του Kόμματός μας, την οποία παρουσίασε πριν από 43 χρόνια ο Κωνσταντίνος Καραμανλής…Οι ρίζες μας στην ελληνική κοινωνία είναι δυνατές. Και οι αξίες μας πιο επίκαιρες από ποτέ. Ελευθερία, υγιής πατριωτισμός, αλληλεγγύη, αξιοκρατία. Πίστη στους Έλληνες και τη δημιουργική δύναμη του λαού μας. Η ΝΔ αλλάζει, εκσυγχρονίζεται», σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, διαβάζοντας ένα απόσπασμα από την ιδρυτική διακήρυξη της Νέας Δημοκρατίας.

«Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να διχάζουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες»

«Ελάτε μαζί μας να αλλάξουμε την Ελλάδα», σημείωσε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης. «Εμείς δεν είμαστε ΣΥΡΙΖΑ για να διχάζουμε, είμαστε εδώ για να ενώσουμε τους Έλληνες», κατέληξε ο κύριος Μητσοτάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ