«Επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα από τον κόσμο της εργασίας»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είναι ντροπή, είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος το οποίο ο ίδιος οικοδομεί»

Μητσοτάκης: Επανεκκίνηση της οικονομίας μέσα από τον κόσμο της εργασίας

«Η χώρα χρειάζεται ένα εθνικό σχέδιο ανασυγκρότησης. Tην ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους», σημείωσε από το Ηράκλειο, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, παρουσιάζοντας από το βήμα του 4ου προσυνεδρίου της ΝΔ, την πρόταση του για επανεκκίνηση της οικονομίας.

«Αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι την γυναίκα μου»

«Την ώρα που εμείς μιλάμε για το μέλλον, κάποιοι επιδιώκουν όχι απλά να ανακυκλώνουν το παρελθόν, αλλά να βρίσκουν ένα βολικό άλλοθι στα προβλήματα που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει πετώντας λάσπη και συκοφαντώντας τους πολιτικούς τους αντιπάλους. Τους λέω λοιπόν να σηκώσουν το βλέμμα τους να με κοιτάξουν στα μάτια, και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι την γυναίκα μου», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης, αναφορικα με το ζήτημα που έχει προκύψει με την κ. Μαρέβα Γκραμπόφσκι και τα Panama Papers.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη ρήση του Νίκου Καζαντζάκη πως «το ψέμα είναι ανανδρία» λέγοντας ότι «θα σας έλεγα ότι το να επιτίθεται κανείς πλαγίως, συχνά και με υπονοούμενα στη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μια γυναίκα που δεν έχει δώσει ποτέ δικαιώματα, που έχει διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα αυτό είναι διπλή ανανδρία».

«Eίναι ντροπή, είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες»

«Είχα πει τότε στον κ Τσίπρα ότι δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Εκλογές έχουν χάσει εν ενεργεία πρωθυπουργοί πολύ πιο ικανοί από τον κ Τσίπρα. Αυτό που είναι ντροπή, είναι να προσπαθεί κάποιος να διασωθεί με λάσπη, με παραπληροφόρηση, με χυδαιότητες, χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος το οποίο ο ίδιος οικοδομεί, μόνο και μόνο για να συκοφαντήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους», τόνισε.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στην ομιλία του ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, στάθηκε στην ανάγκη μείωσης της φορολογίας, της μείωσης του ΕΝΦΙΑ, κυρίως για τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού, ενώ μεταξύ άλλων παρουσίασε και το πρόγραμμα «Δεύτερη Ευκαιρία», που όπως είπε έχει ως στόχο την ελάφρυνση των υγιών επιχειρήσεων που πνίγονται από τα χρέη.

«Η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων»

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, στόχος της ΝΔ είναι “η Ελλάδα που εξάγει και παράγει”, επισημαίνοντας ότι «η επανεκκίνηση της οικονομίας θα έλθει μέσα από τον κόσμο της εργασίας, της παραγωγής, της επιχειρηματικότητας και των επενδύσεων. Με τη μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης των επιχειρήσεων, με τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος, καθώς και μια σειρά από στοχευμένες παρεμβάσεις σε κλάδους με προστιθέμενη αξία.

Στόχοι επίσης είναι, η αύξηση των ιδιωτικών επενδύσεων κατά 100 δισεκατομμύρια ευρώ μέσα σε μία πενταετία, ώστε αυτές να φτάσουν στο 20% του Α.Ε.Π, η αύξηση των εξαγωγών σε επίπεδο μεγαλύτερο του 40% του Α.Ε.Π και η επίτευξη ετήσιων ρυθμών ανάπτυξης στο 4% του Α.Ε.Π. και δημιουργία τουλάχιστον 120 χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας από τον ιδιωτικό τομέα κάθε χρόνο.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ