Μητσοτάκης: Από την κατάργηση των πανελληνίων στις διπλές εξετάσεις

«H αξιολόγηση παντού απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής»

Μητσοτάκης: Από την κατάργηση των πανελληνίων στις διπλές εξετάσεις

Δριμεία κριτική στην κυβέρνηση άσκησε με ανάρτησή του στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Twitter, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφορικά με το ζήτημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αξιολόγηση παντού απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής

«Από την κατάργηση των πανελληνίων στις διπλές εξετάσεις; Αξιολόγηση παντού απαραίτητη προϋπόθεση για να αλλάξει το σύστημα εισαγωγής» έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Μαθητές και οι γονείς παρακολουθούν άφωνοι μία άσχετη κυβέρνηση να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες της νέας γενιάς»

Υπενθυμίζεται πως χθες, μιλώντας στους τομεάρχες του κόμματος, ο κ. Μητσοτάκης είχε κάνει λόγο για «δήθεν» κατάργηση των πανελληνίων εξετάσεων. Όπως είχε πει οι μαθητές και οι γονείς «παρακολουθούν άφωνοι μία άσχετη κυβέρνηση να παίζει επικοινωνιακά παιχνίδια στις πλάτες της νέας γενιάς» κατηγορώντας την κυβέρνηση πως προτείνει ένα σχέδιο που, το οποίο σε πρώτη ανάγνωση, όπως είπε, εντείνει την κόπωση και την αγωνία των παιδιών και αυξάνει, αντί να μειώνει, την οικονομική επιβάρυνση των οικογενειών.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ