«Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας

Μητσοτάκης: Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους

«Στη συζήτηση της περασμένης Παρασκευής στη Βουλή έθεσα στον κ. Τσίπρα συγκεκριμένα ζητήματα που σχετίζονται με την αυξημένη ανομία και την εγκληματικότητα στη χώρα μας», σημειώνει σε δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, επισημαίνοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης πρόκειται να καταθέσει άμεσα τροπολογίες «για την κατάργηση του νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο νόμος Παρασκευόπουλου είχε ως αποτέλεσμα να αποφυλακιστούν 2000 κρατούμενοι για κακουργήματα

Όπως τονίζει ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, ο νομος Παρασκευόπουλου είχε ως αποτέλεσμα να βγούν «από τις φυλακές 2.000 κρατούμενοι που είχαν καταδικασθεί για κακουργήματα, πολλοί εκ των οποίων υποτροπίασαν».

Ο κ. Μητσοτάκης επισημαίνει την «ανάγκη να λειτουργήσουν φυλακές υψίστης ασφαλείας, τις οποίες η Κυβέρνηση κατήργησε, ώστε να σταματήσουν να αποτελούν διευθυντήρια του οργανωμένου εγκλήματος».

Σύμφωνα με τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, «οι περιπολίες της αστυνομίας» έχουν περιοριστεί δραματικά «με συνέπεια να αυξηθεί η καθημερινή εγκληματικότητα».

«Απαράδεκτη η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων»

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή είχε τονίσει την «απαράδεκτη κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων, κάνοντας ρητή αναφορά στις επιθέσεις που δέχονται σχεδόν καθημερινά οι αστυνομικοί έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

Είχε κάνει εκτενή αναφορά στους «πάσης φύσεως Ρουβίκωνες και τις συμπεριφορές τραμπούκων στα Πανεπιστήμια, τους οποίους η Κυβέρνηση καταγγέλλει στα λόγια, ενώ στην πράξη τους προστατεύει».

«Δεν πέρασαν παρά μόνο τρεις μέρες για να εκδηλωθεί νέα τρομοκρατική επίθεση με σφαίρες»

«Σε όλα αυτά ο κ. Τσίπρας απάντησε με αποπροσανατολιστικές συκοφαντίες. Μόνο που καμία συκοφαντική παράσταση δεν μπορεί πια να σκεπάσει την πραγματικότητα», σημειώνει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, τονίζοντας πως «δεν πέρασαν παρά μόνο τρεις μέρες για να εκδηλωθεί νέα τρομοκρατική επίθεση με σφαίρες κατά αστυνομικών στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ».

«Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες»

«Απευθύνω μια ακόμη έκκληση στον κ. Τσίπρα να αναλάβει τις ευθύνες του. Η Κυβέρνησή του μοιάζει όχι μόνον να μην μπορεί, αλλά και να μην θέλει να προστατεύσει την τάξη και την ασφάλεια στη χώρα μας», τονίζει στη δήλωσή του ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και καλεί την κυβέρνηση αντί να «μιλάνε αόριστα για προβοκάτορες, ας τους συλλάβουν. Αντί να μιλάνε για παρακράτος, ας κοιτάξουν στον καθρέφτη τους για τις δικές τους ευθύνες. Και ας λύσουν, επιτέλους, τα χέρια της αστυνομίας η οποία, όταν δεν εμποδίζεται από τις ιδεοληψίες τους, κάνει υποδειγματικά τη δουλειά της».

«Η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας»

Όπως σημειώνει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, «η Νέα Δημοκρατία θα καταθέσει άμεσα τροπολογίες για την κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου και την ίδρυση φυλακών υψίστης ασφαλείας».

«Θέλουμε ασφαλείς, ελεύθερους και αξιοπρεπείς πολίτες, σε μια ασφαλή και αξιοπρεπή Ελλάδα. Αυτό αξίζουμε και αυτό θα πετύχουμε», καταλήγει  στη δήλωσή του ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ