Μητσοτάκης: Οι πολίτες θέλουν να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ

«Ο Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ»

Μητσοτάκης: Αποτύχατε δύο φορές δεν θα υπάρξει τρίτη

«Η κοινωνία θέλει να γίνει η Ελλάδα κανονική χώρα. Γι’ αυτό οι πολίτες θέλουν να φύγει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ», επεσήμανε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην κοινοβουλευτική ομάδα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα, γιατί οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και ασφαλιστικές υποχρεώσεις

«Καθώς παρακολουθούμε τον πρωθυπουργό του ψέματος και των φόρων να δημιουργεί νέους μύθους, όπως ότι βγαίνουμε από την κρίση, ότι θα υπάρξει πλεόνασμα και θα μοιραστεί», ο κ. Μητσοτάκης τόνισε την επιτακτικότητα της ανάγκης για επιτάχυνση του πολιτικού χρόνου, επαναλαμβάνοντας το πάγιο αίτημα για πολιτική αλλαγή.

«Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, η Ελλάδα δεν μπορεί να γίνει κανονική χώρα, γιατί οι πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν φόρους και ασφαλιστικές υποχρεώσεις», σημείωσε, χαρακτηριστικά, ο κ. Μητσοτάκης.

«Ο Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ»

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΝΔ, «ο κ. Τσίπρας είναι εκείνος που δημιούργησε τη γενιά των 360 ευρώ. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει χαθεί στη μετάφραση, ως επικεφαλής μιας κυβέρνησης με σημαία ευκαιρίας που τρέμει μόνο μη χάσει την εξουσία», κατέληξε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, κάνοντας λόγο για «στράγγισμα της οικονομίας με νέους φόρους και εξοντωτικές εισφορές, περικοπές στις συντάξεις και εσωτερική στάση πληρωμών».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ