Μητσοτάκης: Αλέξη, θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Αλέξης Τσίπρας: Είναι απαραίτητο ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού στις σχέσεις μας

Μητσοτάκης: Αλέξη, θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση

Έντονο διάλογο ενώπιον των τηλεοπτικών συνεργείων είχαν σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο των συναντήσεων του πρωθυπουργού με τους πολιτικούς αρχηγούς για την ενημέρωση επί των αποτελεσμάτων του Eurogroup και των εξελίξεων στις συνομιλίες για το Κυπριακό.

Αλέξης Τσίπρας: Είναι απαραίτητο ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού στις σχέσεις μας

Καλωσορίζοντας τον κ. Μητσοτάκη, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε ότι «στις μεταξύ μας σχέσεις μπορούμε να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικής επικοινωνίας. Να έχουμε ένα επίπεδο πολιτικού πολιτισμού, νομίζω ότι είναι απαραίτητο».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι έγινε στη διαπραγμάτευση

Από την πλευρά του ο κ. Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι «θα τα πούμε στη Βουλή για τη διαπραγμάτευση. Ο λαός πρέπει να μάθει όλη την αλήθεια για το τι έγινε». Όσον αφορά το Κυπριακό, πρόσθεσε ότι είναι στην διάθεση της κυβέρνησης για οποιαδήποτε πρόσθετη ενημέρωση και είναι έτοιμος να ακούσει.

Απαντώντας ο κ. Τσίπρας επισήμανε ότι «πάντοτε υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να συζητιούνται ιδίως σε ευαίσθητα θέματα. Στις μέρες μας ζούμε στην εποχή της επικοινωνίας, που όλα μεταδίδονται με μεγάλη ταχύτητα. Οι σκέψεις και οι στρατηγικές της διαπραγμάτευσης πρέπει να περιφρουρούνται. Ιδίως όταν έχουν να κάνουν με εθνικά θέματα».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ