Μητσοτάκης: Ειρωνεία να μιλάει ο Τσίπρας για επενδύσεις

«Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον»

Μητσοτάκης: Προτεραιότητα όλων μας η επόμενη γενιά να έχει καλύτερο μέλλον

«Είναι ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και στην πράξη η κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες», τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στη διάρκεια της συνάντησης που είχε με εκπροσώπους από τα σωματεία εργαζομένων στην εταιρία «Ελληνικός Χρυσός», τονίζοντας πως «είναι ορατός ο κίνδυνος για την επένδυση στις Σκουριές της Χαλκιδικής».

Κυριάκος Μητσοτάκης: Η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης

«Είναι ειρωνεία ο πρωθυπουργός να μιλάει για επενδύσεις και στην πράξη η κυβέρνησή του να κάνει ακριβώς τα αντίθετα. Μην ακούτε τι λένε, να βλέπετε τι κάνουν οι κυβερνώντες», δήλωσε ο κ. Μητσοτάκης και έκρουσε των κώδωνα κινδύνου για την επένδυση λέγοντας: «Ο κίνδυνος για την επένδυση είναι ορατός. Μιλάμε για μια από τις μεγαλύτερες παραγωγικές επενδύσεις τη χώρας. Και ενώ το μέλημά μας θα έπρεπε να είναι οι δουλειές για τη αντιμετώπιση της υψηλής ανεργίας, η κυβέρνηση για ιδεοληπτικούς λόγους, συνειδητά, καθυστερεί την αδειοδότηση της επένδυσης».

«Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον»

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. αναφέρθηκε στις 16 αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας για την επένδυση, τόνισε ότι το κόμμα του θα προστατέψει το κράτος δικαίου, θα συνεχίσει να αναδεικνύει το θέμα και σημείωσε: “Η ΝΔ πιστεύει στη αξιοποίηση του ορυκτού πλούτου της χώρας, πάντα με απόλυτο σεβασμό στο περιβάλλον. Το βασικό μου μέλημα είναι να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας. Να προχωρήσει μια παραγωγική επένδυση σημαντική για τον τόπο, για την τοπική κοινωνία, για την ελληνική οικονομία».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ