«Κοινή γνώμη και ΜΜΕ στοχοποίησαν τον πατέρα της Δώρας»

Στο χώρο του Β' Νεκροταφείου εστιάζει τις έρευνες η αστυνομία

Θέμα χρόνου η σύλληψη του δολοφόνου της Δώρας

«Ο πατέρας της άτυχης Δώρας μπήκε, κυρίως από την κοινή γνώμη, στο κάδρο των υπόπτων. Σήμερα δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Έχει αποδειχθεί με στοιχεία», σημειώνει ο δικηγόρος του πατέρα της άτυχης Δώρας Ζέμπερη, που έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας με 14 μαχαιρίες, στο Β’ Νεκροταφείο.

Απόστολος Λύτρας: Φωτογράφισαν τον πατέρα ότι αυτός κρύβεται πίσω από τη δολοφονία της Δώρας

Συγκεκριμένα ο δικηγόρος κ. Απόστολος Λύτρας,  μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ, τόνισε ότι «οι υπόνοιες που υπήρχαν από την κοινή γνώμη για τον πατέρα έχουν διαλυθεί. Διαφωνώ με το ότι έκανε δηλώσεις από την πρώτη στιγμή. Έκανε λάθος στις ώρες που δήλωσε αρχικά ότι πέρασε έξω από το νεκροταφείο όπου δολοφονήθηκε η κόρη του. Αυτό δημιούργησε μια εικόνα, υποψίες για το πώς είναι δυνατόν να υπάρχει μια τέτοια σύμπτωση. Δυστυχώς υπήρχε αυτή η σύμπτωση. Και το δρομολόγιό του καταγράφηκε στο GPS, του αυτοκινήτου του» ανέφερε.

Ο κ. Λύτρας είπε ακόμη πως: «Η κοινή γνώμη, αλλά και μερίδα των ΜΜΕ τον φωτογράφισαν ότι είναι αυτός που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία. Τώρα έχει βγει εντελώς από το κάδρο».

Στο χώρο του Β’ Νεκροταφείου εστιάζει τις έρευνες η αστυνομία

Από την άλλη πλευρά, οι αρχές έχουν εστιάσει τις έρευνες στο χώρο του Β’ Νεκροταφείου. Σε πρώτη φάση οι έρευνες στο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον της 32χρονης εφοριακού δεν έχουν φέρει κάποιο αποτέλεσμα, με την αστυνομία να αναζητά λύση από τυχόν στοιχεία στο χώρο του εγκλήματος.

Τα διάφορα σενάρια που εξετάζονται είναι καταπόσο η άτυχη 32χρονη συνάντησε κάποιον που γνώριζε ή δέχτηκε επίθεση από κάποιο μανιακό, που τη δολοφόνησε με σκοπό τη ληστεία.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ