Μπαλάφας: Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες

Μπαλάφας: Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες

Μάλλον έχει βαλθεί να τρελάνει ολόκληρο τον ελληνικό επιχειρηματικό κόσμο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, αφού σύμφωνα με τα κυβερνητικά στελέχη όλα πάνε πρίμα για το ελληνικό επιχειρείν! Νέο κυβερνητικό «χτύπημα» στη λογική μας αποτελεί η σημερινή τηλεοπτική δήλωση στην οποία προχώρησε ο κατά τ’ άλλα συμπαθής, Γιάννης Μπαλάφας.

«Έμποροι, βιοτέχνες και επαγγελματίες μας θεωρούν ευεργέτες» δήλωσε, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική του εμφάνιση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας.

Συγκεκριμένα, ο υφυπουργός τόνισε πως, με αφορμή τη μείωση των εισφορών που πληρώνουν οι εν λόγω επαγγελματίες -όπως είπε- τον σταμάτησε μηχανάκι στο δρόμο και του είπε ότι θεωρούν την κυβέρνηση ευεργέτες.

Γιάννης Μπαλάφας: Ο κόσμος του ΕΒΕ θεωρεί πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων

«Σάς λέω γεγονότα», δήλωσε, χαρακτηριστικά, ο κ. Μπαλάφας, «δεν σας λέω ότι πανηγυρίζουμε, αλλά ο κόσμος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΕΒΕ) χαρακτηρίζει ως πολύ θετικό μέτρο τη μείωση των ασφαλίστρων σε αυτές τις συνθήκες».

Αναφορικά με την έξοδο στις αγορές, ο κ. Μπαλάφας σημείωσε ότι η κυβέρνηση δε θα βιαστεί να προβεί στη συγκεκριμένη κίνηση, δηλώνοντας, χαρακτηριστικά, πως «δε σκοτωνόμαστε δεν τρελαινόμαστε, δεν θέλουμε η έξοδος να είναι έξοδος μαϊμού». «Η μιζέρια δεν ταιριάζει στον ελληνικό λαό, καμία ωραιοποίηση, αλλά όχι και καταστροφολογία» κατέληξε ο υφυπουργός.

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ