Γιάννης Μπέζος: Δεν απαντώ σε αγράμματους

Γιάννης Μπέζος: Δεν απαντώ σε αγράμματους

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, απαντώντας σχετικά με ενδεχόμενη ανάμιξή του στην πολιτική, για το αν θα γίνει ριμέικ των «Απαράδεκτων», αλλά και γιατί δήλωσε σε δημοσιογράφους: «Δεν απαντώ σε αγράμματους».

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Μπέζος αναφορικά με ενδεχόμενο ριμέικ των «Απαράδεκτων» σημείωσε στο ένθετο «Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά», «αυτό δεν γίνεται γιατί λείπει ο Βλάσσης. Είμαι κατά των επαναλήψεων τέτοιο είδους, διότι τις θεωρώ μνημόσυνα».

Σχετικά με το σχόλιο προς τους δημοσιογράφους, ο αγαπημένος ηθοποιός τόνισε: «Δεν απευθύνθηκα στον δημοσιογράφο. Γενικότερα δεν συνομιλώ με ανθρώπους με τους οποίους δεν έχω να πω κάτι. όχι μόνο από τον Τύπο. Γενικότερα με ανθρώπους που δεν εκτιμώ δεν έχω να πω τίποτα. Δεν θα μπω σε συζητήσεις με αδιάφορους και ανύπαρκτους. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν απευθυνόμουν στον άνθρωπο. Στη δημοσιογραφία γενικά.

«Με ενοχλεί ότι εκμεταλλεύονται το όνομα για να πουλήσουν 5 φύλλα τα οποία είναι ελεεινά και τρισάθλια. Δεν παθαίνουν τίποτα ούτε η κόρη μου ούτε εγώ, απλώς πρέπει κάποια στιγμή να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα».

Στην ίδια συνέντευξη ρωτήθηκε εάν τον πειράζει που κάποιοι πιστεύουν ότι είναι κακός, απότομος, αγενής:

«Δεν με ενοχλεί καθόλου. Για αυτούς που νομίζουν ότι είμαι απότομος και αγενής θα παραμείνω απότομος και αγενής. Για τους υπόλοιπους θα παραμείνω αυτό που είμαι. Εξαρτάται ο καθένας πως αντιλαμβάνεται τα πράγματα. Για να ορίσεις τον αγενή πρέπει να ορίσεις πρώτα τον ευγενή. Ευγενής τέτοιου είδους που θέλουν δεν είμαι. Άρα θα παραμείνω για αυτούς αγενής και είμαι πάρα πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου, μα καθόλου. Θα γίνω χειρότερος από ό,τι ήμουν» είπε και συνέχισε:

«Γιατί θα τους προβοκάρω όλους τους ανόητους και τους αγράμματος και τους ξερόλες, διότι το παιχνίδι θα το ορίζω εγώ στον εαυτό μου και όχι οι άλλοι».

Για την πολιτική είπε:

«Δεν με ενδιαφέρει. Δεν μπορώ να πω κάτι σε κομματικούς και δεν μπορώ να ακούω περίεργα πράγματα. Είμαι βέβαιος ότι θα μειοψηφώ, για να μη σου πω ότι θα είμαι τελείως μόνος μου».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ