ΝΔ: Η κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί κυνικά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Για 1000 κατασχέσεις την ημέρα κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία

ΝΔ: Η κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί κυνικά τη φτωχοποίηση των Ελλήνων

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με την αφορμή την εξακολουθούμενη φορομπηχτική πολιτική εναντίον των ελλήνων πολιτών, όπως αυτή αποτυπώνεται και από την αμείωτη αύξηση των κατασχέσεων σε βάρος οφειλετών του δημοσίου. «Η κυβέρνηση Τσίπρα υλοποιεί με κυνισμό το σχέδιο φτωχοποίησης των Ελλήνων» τονίζει η ΝΔ, με αφορμή τη δημοσιοποίηση στοιχείων για κατασχέσεις τραπεζικών λογαριασμών.

Νέα Δημοκρατία: Φοροκαταιγίδα με 1000 κατασχέσεις ημερησίως

Σε ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατηγορεί την κυβέρνηση πως με δική της επιλογή φόρτωσε αβάσταχτα φορολογικά βάρη στους πολίτες με αποτέλεσμα μια καταιγίδα, όπως λέει, 1000 κατασχέσεων την ημέρα.

«Αυτοί που υπόσχονταν σεισάχθεια, διαγραφή χρεών, σήμερα καταδιώκουν ακόμη και τους πιο ανήμπορους πολίτες. Την ίδια στιγμή, το κράτος δεν πληρώνει τις υποχρεώσεις του με τραγικές συνέπειες για τους εργαζόμενους και τις επιχειρήσεις. Με τα χρήματα της υπερφορολόγησης προσλαμβάνουν κομματικούς “κολλητούς” στο Δημόσιο, χωρίς αξιοκρατικά κριτήρια» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ και κάνει λόγο για «μια κυβέρνηση βγαλμένη από τις χειρότερες πρακτικές του χθες, σε απόλυτη αντίθεση με την ελληνική κοινωνία και τις ανάγκες της εξόδου από την κρίση».

   

  Θέλεις να διαβάζεις άρθρα σαν το παραπάνω

  Βάλε το e-mail σου και κάνε click για να λαμβάνεις αποκλειστική ενημέρωση!

   

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Παρακαλούμε συμπληρώστε το σχόλιο σας!
  Παρακαλούμε συμπληρώστε το όνομα σας εδώ